04 maart 2018  |  Gym / Turnen

Vrijwilligers gezocht voor Landelijke Turnwedstrijd Dames in Waddinxveen

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart is er een grote landelijke turnwedstrijd voor Dames in Sporthal De Dreef in Waddinxveen. Op beide dagen komen ruim 400 Nederlandse turnsters langs om hun wedstrijd te draaien.
Het wordt een groots spektakel in Waddinxveen.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de KNGU in samenwerking met TOOS.
Wij (Monique de Vos, Richard Nobel, Sasha Troost, Maartje vd Slik en ondergetekende) hebben er veel moeite voor moeten doen om deze wedstrijd binnen te halen en zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Nu komt het moment dat we jullie hulp nodig hebben.

We hebben ruim 100 vrijwilligerstaken te verdelen voor jong en oud, jongen of meisjes, man of vrouw, voor iedereen is er wel wat te doen. Kom ons helpen bij de catering, sjouwen, kaartverkoop, vlaggen, of jurryrunner. Of geluidsman, opruimen, tijdwaarnemer er zijn vele taken. Kijk maar eens in de onderstaande vrijwilligerslijst.

Vrijwilligers gezocht 2018

Sinds 2007 organiseren we jaarlijks een grote landelijke turnwedstrijd in Waddinxveen (met de vorige keer als hoogtepunt de heren interland Nederland – Frankrijk) en de KNGU komt altijd graag terug naar Waddinxveen.
Dat komt doordat we met heel veel TOOS-vrijwilligers altijd een prima organisatie hebben. En dat komt door jullie.

Vanaf heden is de inschrijving geopend, je kan een mail sturen om je in te schrijven.
De lijst hangt ook op het bord in TOOS Plaza, daar kan je natuurlijk ook inschrijven.

Heb je nog niet zo’n idee wat een landelijke turnwedstrijd is, vraag het dan aan ons, de trainers of aan de andere ouders. Het is altijd een feest om eraan mee te werken voor de meiden en jongens maar ook voor de ouders en voor TOOS. En we hebben jullie echt nodig !!!

We horen graag van jullie.

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Kerkhoven
Coördinator Gym & Turnen
Dans- en Turnvereniging TOOS
Waddinxveen

0182 – 613839
willemjan.henny@hetnet.nl