09 februari 2014  |  Dans

Voorstellingen ‘SPORT’ groot succes!

Afgelopen zaterdag 8 februari vond in TOOS Plaza de jaarlijkse TOOS Danst Anders Dans- en Twirlvoorstelling plaats.

Dit jaar stonden de drie voorstellingen geheel in het teken van het thema “Sport” i.v.m. met de Olympische Winterspelen. Alle peuters, kleuters, moderne dansers, hiphoppers, streetdancers, jazztiekers en twirlers in verschillende leeftijdscategorieën hadden een groot aantal creatieve choreografieën op dit thema, bedacht door hun coaches. Zo kwamen verschillende sporten voorbij, waaronder badminton, cheerleaders, rugby, boxen, turnen, bobsleeën, voetbal en schaken. Ook was er uiteraard ruimte voor de coaches, scheidsrechters, verliezers en winnaars. Het geheel werd aan elkaar gepraat door TOOS’ eigen razende reporter, waardoor het geheel net leek op een spetterend sportevenement.

De reacties achteraf van de supporters waren dan ook zeker de moeite waard; “Mooi”, “Spetterend”, “Origineel” en “Fantastisch”! Het was dus een zeer geslaagde dag met veel enthousiasme van de leden en vrijwilligers!

Dus een groot applaus voor al onze TOOS Dansers, Illusion twirlers, docenten en vrijwilligers, door jullie super inzet hebben we drie TOP voorstellingen gehad!!!!

Check de eerste foto’s op de fotopagina, met foto’s van achter de schermen en groepsfoto’s: fotopagina

Mocht je ook geïnteresseerd zijn om een keer aan zo’n leuk evenement mee te doen, kom dan eens kijken bij de vele sportlessen die bij TOOS  worden aangeboden. Juist nú beginnen we weer te werken met nieuwe dansen, choreografieën en routines. Je bent van harte welkom om twee proeflessen mee te draaien tijdens één of meer lessen uit ons uitgebreide sportaanbod !