29 november 2013  |  Twirlen

Voorrondes NK en NK Twirlen voor Illusion.

Team A en vier solisten van Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, hebben zich geplaatst voor de voorrondes Nederlandse Kampioenschappen en de Nederlandse Kampioenschappen 2014.

Het wedstrijdseizoen van twirlen loopt vanaf februari tot eind november. In deze periode van het afgelopen jaar wisten Team A, Maaike Luijendijk, Irine Kleiweg, Dione van der Greft en Isabel Floor genoeg punten binnen te halen om zich te plaatsen.
De vier solisten moesten allen twee keer genoeg aantal punten behalen om deel te mogen nemen aan de voorrondes van het NK twirlen, welke aanstaande zaterdag 7 december zullen plaats vinden in Den Haag. Op deze voorrondes komt Maaike uit in de Senior Beginner Rhytmic Twirl, Isabel in de Preteen Beginner 1 Baton en Irine en Dione in de Preteen Beginner Rhythmic Twirl. Wanneer zij deze dag de top 15 behalen, zullen zij door mogen naar het NK in Almere op 14 en 15 december a.s.

Team A heeft zich direct weten te kwalificeren voor het NK op 14 december in Almere. Zij strijden mee in het onderdeel Small Team Dance Twirl Junior Beginner. Op het thema “Charleston” zullen zij zich van hun beste kant gaan vertonen.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

 

  Isabel Floor
 Maaike Luijendijk
 

 

  Irine Kleiweg

 

Dione van der Greft