31 januari 2017  |  Turn Team Dames

Vierde plaats voor Dröge TOOS dames turnteam 4e divisie

Zaterdag 28 januari turnden Nicole Esveldt, Suzanne Koelewijn, Rosa Boekhorst, Alyssa Burger, Rosalie Janse en Lonne de Lange van het Dröge TOOS dames turnteam 4e divisie in Lekkerkerk hun tweede wedstrijd in de turncompetitie.

Ondanks het late tijdstip turnden de dames een nette wedstrijd. Op de brug, het eerste onderdeel van de wedstrijd, turnde Rosa een hele nette oefening en behaalde hiermee 10.100, goed voor een vijfde plaats. Ook voor Nicole ging het onderdeel brug goed. Zij turnde 9.650. Het onderdeel sprong ging wat minder.  Alyssa sprong in haar eerste wedstrijd -na een lange periode geen wedstrijden gedraaid te hebben -een nette 10.350.

Op het onderdeel balk turnde Lonne een super mooie oefening, die een eerste plaats opleverde. Rosalie behaalde, ondanks een val in haar oefening, toch nog een vijfde plaats voor het team.

Als laatste onderdeel turnden de dames op vloer. Door het late tijdstip en het niet lekker starten van de muziek was het moeilijk om zich te concentreren. Suzanne wist met haar oefening nog wel een mooie negende plaats te behalen. Na een lange, maar zeker gezellige en sportieve middag/avond zijn de dames uiteindelijk als vierde geëindigd.