21 januari 2013  |  Turn Team Heren

Vier turners TOOS regionaal kampioen

Op zaterdag 19 januari werd in Alphen aan den Rijn het eerste deel van de regionale kampioenschappen herenturnen georganiseerd. De heren van het ETEC TOOS Turn Team uit Waddinxveen scoorden uitstekend, en er konden vier regionaal kampioenen worden bejubeld.

Victor Moons deed voor TOOS mee in Categorie Benjamin 10. Deze zevenjarige turner deed het heel goed, en kwam in een sterk deelnemersveld uit op een mooie vijfde plaats!

Luc Verwijs, Stefano van Kesteren en Niels van der Sluis kwamen uit in categorie Jeugd 7. Niels draaide en wat ongelukkige wedstrijd en werd twaalfde. Luc kwam met een enkelblessure toch nog uit op een zevende plaats. Stefano deed het prima en mocht een bronzen medaille mee naar huis nemen.

Erik Koppenaal draaide in categorie Junior I – 5 een sterke wedstrijd en werd hiermee regionaal kampioen.

In categorie Junior I – 6 kwamen twee heren van het ETEC TOOS Turn Team in actie: Bart Kerkhoven en Pim Luiten. Pim turnde een goede wedstrijd en werd keurig derde. Bart deed het nog beter en veroverde een gouden medaille.

Swen van Diggele leverde een prima prestatie af in categorie Junior II – 6, en miste helaas net het podium: hij eindigde als vierde.

Jari van de Eijk en Daan Koedoot vertoonden hun kunsten in categorie Junior II – 4. Het werd een onderlinge tweestrijd, die Daan in zijn voordeel besliste. Daan werd regionaal kampioen en Jari werd tweede.

Categorie Senior 4 was het toneel voor vier TOOS turners: Richard Nobel, Farenty van Staveren, Boaz Floor en Bas van Agten. Ook deze heren raakten verwikkeld in een onderlinge strijd. Bas trok aan het langste eind en werd regionaal kampioen. Farenty pakte een bronzen plak, Boaz werd vierde en Richard vijfde.

Een mooie start voor de heren van het ETEC TOOS Turn Team. Op zaterdag 26 januari vindt het tweede deel van de regionale kampioenschappen plaats in TOOS Plaza in Waddinxveen. Hierbij komen nog eens zeven TOOS turners in actie.

Regionaal Kampioen Bart Kerkhoven in het midden met rechts van hem zijn teamgenoot Pim Luiten