20 september 2016  |  Twirlen

Vier promoties voor twirlers Illusion

De eerste wedstrijd na de zomervakantie was een groot succes voor Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen. Afgelopen zaterdag waren de twirlers in Noordwijkerhout te vinden waar meerdere solisten en teams optredens mochten verzorgen voor de aanwezige juryleden en het enthousiaste publiek. Hierbij wisten maar liefst vier solisten een promotie te behalen van de Novice-klasse naar de Beginner-klasse.

Op het onderdeel 1-baton lieten Ester van Harten, Elise Zijderhand en Sanne Zeeman zien dat zij voldoende technieken beheersen om naar de volgende klasse te promoveren. Vivien Paulus presteerde hetzelfde op het onderdeel Solo Dancetwirl. Anne-Fleur Fioole wist haar eerste plaatsingspunten te behalen voor de voorrondes van het NK twirlen in december op het onderdeel Super-X-strut in de klasse Senior Intermediate. Deze punten dienen tweemaal behaald te worden voor een definitieve plaatsing. Maaike Luijendijk behaalde op dit onderdeel voor de tweede keer haar plaatsingspunten in de klasse Senior Beginner en mag in december deelnemen aan de voorrondes.

Aan het einde van de dag was het tijd voor de team optredens. Zowel team B (het Preteen Large Team ) als team A (het Senioren Large Team) behaalden met deze optredens de hoogste persoonlijke scores van het seizoen. Al met al een geslaagde dag voor Illusion!

Zelf meedoen?

Altijd al mee willen kijken met één van de lessen van Illusion? Aanstaande vrijdag kun je zelf een kijkje komen nemen bij één van de teamtrainingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf mee te doen! Op vrijdagavond 23 september kun je van 16.45 tot 21.15 bij één van de lessen binnenlopen. Kijk op de website voor meer informatie: www.twirlafdelingillusion.nl.