03 november 2018  |  Gym / Turnen

Prijzen voor TOOS bij Jump In in TOOS Plaza

Zaterdag 3 november is in TOOS Plaza in Waddinxveen de jaarlijkse Jump In gehouden, deze wedstrijd werd georganiseerd door de Waddinxveense Dans- en Turnvereniging TOOS.

Aan deze regionale groepspringwedstrijd deden ruim 91 recreatiegymnastiek meisjes en jongens mee. De deelnemende gymnastiekverenigingen waren; TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, Boskoop uit Boskoop en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen. Deze wedstrijd was speciaal voor de recreatiegymnasten die één keer in de week trainen.

De TOOS Jump In is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Er werd gesprongen op de onderdelen; lange mat, trampoline met kast en trampoline. Voor, tijdens of na de wedstrijd konden de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan, lange mat of andere sprongbanen in de Danszaal en tevens konden ze vrij turnen in de Turnzaal van TOOS Plaza.
Er was dit jaar een drukke middag wedstrijd met 12 deelnemende groepen in drie verschillende nivo´s; groep 5-6 en groep 7-8 van de basisschool en middelbaar onderwijs.

In de categorie groep 5-6 won TOOS-A2 twee 2e plaatsen en een 3e plaats. De overige prijzen werden verdeeld over OSS en TUMO.
In de categorie groep 7-8 was er bij het onderdeel trampoline de zilveren prijs voor TOOS-B4 en de zilveren plaats voor TOOS-B3 bij het onderdeel trampoline kast. De overige prijzen waren voor de gasten.
In de categorie middelbaar onderwijs was één deelnemer van TOOS, de groep haalde met mooie sprongen drie 1e plaatsen.

De Jump In beker voor de ploeg met het hoogste puntentotaal voor alle toestellen werd in het nivo groep 5-6 gewonnen door OSS-A1, in het nivo groep 7-8 was de Jump In trofee voor Boskoop- B2.
Na afloop kregen alle deelnemers een diploma mee naar huis.
Het was een geslaagde wedstrijd.

Uitslag Jump In – 3 november 2018