22 juni 2015  |  Trampoline springen

Veel medailles voor de springgroep

Zeven dames en één heer van de springgroep deden vorige week zaterdag mee aan de onderlinge wedstrijd in Zevenhuizen. Dit was voor hen de eerste keer sinds de groep begin dit seizoen is gestart. Na eerst een flitsende demonstratie te hebben neergezet, streden ze tegen twee andere verenigingen en met zeer goede resultaten.

Op niveau 1 behaalde Alyssa Burger 18.3 op airtumbling. Goed voor een zilveren medaille. Anouk Mademaker haalde met een score van 22.2 een mooie gouden medaille. Milou van Luijck viel met een 4e plaats net buiten de prijzen.

Op minitramp behaalde Milou de 3e plaats en op minitramp-kast haalde zij goud met 12.4. Zij werd op de voet gevolgd door Anouk die met 12.3 zilver haalde.  Alyssa viel met 11.5  net buiten de prijzen.

Op niveau 2, airtumbling, was er een gedeelde 2e zilveren plaats voor Malouke Spek en Anne van Staveren. Minitramp resulteerde voor Anne met 12.8 in goud, voor Malouke met 12.7 in zilver, voor Silya Hotz met 12.5 in brons en  Naomi Puttiger veroverde met 12.4 een 4e plaats.

Op minitramp-kast behaalde Naomi met een score van 12.0 de 1e plaats  en Silya zilver met 11.5.

Bij de heren deed Wout de Vos mee. Hij haalde op minitramp zilver met een score van 12.7.  Zijn scores op airtumbling en minitramp-kast  waren goed voor twee keer de bronzen medaille.

Trainsters Ivonne van Wichen en Anouk Knijnenburg zijn trots. Dat iedereen in de prijzen viel, belooft wat voor het volgende seizen!