10 september 2018  |  Verenigingsinfo

Vanuit het bestuur

Hopelijk heeft u, als lezer, een fijne vakantie gehad en heeft u kunnen genieten van het aanhoudende warme weer. Het koelere weer van vorige week maakt het in ieder geval makkelijker om weer allerlei activiteiten op te pakken.
Inmiddels zijn we 2 weken bezig en hopen we dat u / jij weer lekker aan het sporten bent. Met ons brede aanbod is er voor ieder wat wils.

Blij nieuws is er voor het gezin van Michel Brand (onze turnteam trainer heren) die in de vakantie een nieuwe dochter mocht verwelkomen. Veel geluk voor het hele gezin!
Aan het begin van de vakantie zijn er aan de buitenkant van de kantine stickers geplakt met afbeeldingen van sporters om een en ander gezelliger aan te kleden, tevens is er buiten een nieuwe vlag opgehangen. Ook zijn er voor de vakantie nieuwe lamellen opgehangen voor de turnzaal. De rest van de kantine volgt nog. Alles gedaan door vrijwilligers.

Helaas is niet voor iedereen de vakantie voorspoedig verlopen. Nadat we voor de vakantie al afscheid hebben genomen van Anja Vergeer als coördinator dans, is een bestuurslid ziek geworden, een ander heeft de zorg voor zijn moeder en nog weer een ander heeft brand gehad in huis en is nog tot oktober bezig om alles weer opnieuw in te richten.
Ook onder onze vrijwilligers zijn er die hun werkzaamheden niet meer kunnen doen. Zo is er iemand van de TET gestopt, kan de klusjesman (voorlopig) zijn werk niet uitvoeren en moet de webmaster vanwege persoonlijke omstandigheden haar werk overdragen.

Al met al veel gebeurtenissen in een paar weken waarvan u zeker de gevolgen zult merken:
• Mogelijk heeft u al gemerkt dat de administratie op dit moment achter loopt. Excuses daarvoor.
• Zonder nieuwe TET leden, geen activiteiten en dus ook geen SINTERKLAASFEEST.
• Het bestuur werkt op halve kracht. Alleen het hoognodige kan op dit moment opgepakt worden. Mogelijk dat u daardoor benadeeld wordt. Ook hiervoor onze excuses.

Hoe nu verder:
Wij zijn op dit moment met een aantal mensen in gesprek die een aantal van de voorgaande zaken kunnen oppakken.
Wij hebben de vacaturebank benaderd om onze vacatures binnen het bestuur ook extern uit te zetten.
Wilt u er a.u.b. nog eens goed over nadenken of u een bijdrage kan leveren? Al is het maar eenmalig om het Sinterklaasfeest in ieder geval door te laten gaan. Alle beetjes helpen!

Wilt u ons ondersteunen, neemt u dan contact met ons op, dat kan via uw docent, maar ook rechtstreeks met ons.

Ellen van Harten (06 – 83943800)