06 januari 2019  |  Verenigingsinfo

Vanuit het bestuur

Namens het bestuur willen we iedereen een gelukkig en sportief nieuwjaar toe wensen. Wij nodigen jullie uit om gezellig met ons een glaasje te komen drinken tijdens het nieuwjaarsfeest op zaterdag 26 januari. Inloop is vanaf 18.30 uur, start nieuwjaarsfeest: 19.00 uur.

Op deze avond willen we o.a. onze nieuwe voorzitter, Mark Tetteroo, aan jullie voorstellen en zal bijna het voltallige bestuur aanwezig zijn. Onze zoektocht naar vrijwilligers heeft in het najaar een enorme boost gehad. Naast een nieuwe voorzitter, wordt er een nieuwe website ontwikkeld en zijn er weer vrijwilligers gevonden voor het klusteam. In 2019 willen we ook de overige posten bemannen, zoals een coördinator dans en een persoon voor promotie, om zo ook met elkaar een frisse start te maken. Heeft u ideeën om TOOS vooruit te helpen? Deel deze dan met ons. Mail naar: info@marktetteroo.nl.
Zaterdag 26 januari is er naast het drinken op het nieuwe jaar ook weer tijd voor de uitreiking van de Twirlaward en de Bontenbalbekers. Ook zullen er deze avond optredens plaatsvinden. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? U bent van harte uitgenodigd!

De Grote Clubactie is, zoals eerder vermeld, zeer goed verlopen. Er zijn 2.212 loten verkocht, waarbij we het streefgetal van 2.000 loten ruimschoots hebben gehaald. Twee meiden van TOOS, Fleur van Kouwen 106 loten! en Lotus van Herpen, zijn door de Grote Clubactie gekozen om deel te nemen aan een clinic van Olympisch kampioen Sanne Wevers. Veel plezier dames!

Twirlafdeling Illusion heeft op 15 en 16 december het NK voor beginners gehad. Hierbij greep team B net naast het podium en behaalde de 4de plaats. In januari vertegenwoordigt Maaike Luijendijk het NK in de intermediate klasse.

Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten die turnlessen of ouder- & kindgymlessen kunnen geven. Wilt u meehelpen met het zoeken naar enthousiaste en geschikte mensen?

Misschien bent u het nieuwe jaar fris en fruitig begonnen en heeft u meegedaan met het apenkooien op 2 januari. Of heb jij ’s middags meegedaan? Alle docenten en vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

De actie “vriendje voor een tientje” loopt ook in 2019 gewoon door. Iedereen mag altijd 2 gratis proeflessen mee doen. Daarna weet men vaak wel of ze het een leuke les vinden en lid willen worden van TOOS. Neem een nieuw lid mee en verdien zelf een cadeaubon van € 10,–. Dus…. maak je vriendjes, vriendinnetjes, uw buren of familie enthousiast en neem ze mee naar TOOS Plaza. Of ze nu jong (vanaf 1 jaar) of ouder zijn, bij TOOS is er voor iedereen wel een leuke geschikte les te vinden: gymmen, turnen, dansen, springen, twirlen, aerobics, etc…..
Het actuele lesrooster is te vinden op: www.tooswaddinxveen.nl. Wordt jouw vriendje of uw buur uiteindelijk lid van TOOS, dan belonen we jou/u graag met een cadeaubon!