01 december 2018  |  Verenigingsinfo

Vanuit het bestuur

We zijn nog op zoek naar een coördinator dans, een webmaster en een persoon voor promotie.
Afgelopen maand is een drukke maand geweest bij TOOS.
De Grote clubactie werd afgesloten en heeft > 2000 verkochte loten opgeleverd. Weer een super resultaat!
Ook zijn inmiddels alle 4000 folders bezorgd door vele vrijwilligers. Bedankt voor jullie inzet!

De dansafdeling heeft een meidendag georganiseerd in TOOS. Bijna 40 meiden tussen de 10 – 14 jaar werden lekker vertroeteld in de beaty-ronde. Daarna werden er foto’s gemaakt. En natuurlijk was er ook tijd om te dansen!

Daarnaast werd de dansafdeling verrast met een cheque van 250,- euro van de Rabobank Leiden, waarbij een medewerker aan TOOS dacht. Dit werd gebruikt voor een nieuwe muziekinstallatie, die al op de planning stond om vervangen te worden. Ook van onze kant bedanken we Nadja Quichou–van Vliet!

Bij het Sportgala Waddinxveen waren Niels van der Sluis, Daan Koedoot, Irine Kleiweg en Team A van Illusion genomineerd voor sportman, -vrouw of -team van het jaar. Helaas bleef het bij de nominatie.

De turners gingen op wedstrijd. De jongens pupillen van het ETEC TOOS turn team werden knap 5de in de landelijke finale van de Nationale Team Cup, het NK voor teams. Goed gedaan!

De meiden van de selectie junioren en senioren gingen ook op wedstrijd met mooie resultaten.

Voor Illusion stonden in november de voorrondes op het programma. In het weekend van 15 – 16 december vinden de Runner–Up kampioenschappen plaats (het NK voor de beginnersklasse). Hiervoor heeft team B zich geplaatst. Op de zondag zullen een aantal solisten uitkomen.
In hetzelfde weekend vinden ook de voorrondes van het NK (Intermediate en Advace klasse) plaats wat gehouden wordt in het weekend van 12 – 13 januari. Maaike Luijendijk heeft zich daarvoor al eerder geplaatst en Isabel Floor kan zich daar nog voor plaatsen.

Gelukkig was er ook tijd voor ontspanning. Sinterklaas met zijn pieten kwamen langs bij TOOS en onder begeleiding van vrijwilligers konden de kinderen dansen, springen en klauteren alsof zij ook echte pieten waren. Het was weer een groot succes!

Wij wensen u en al uw naasten fijne dagen toe en zien u graag terug in het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 26 januari!