04 november 2018  |  Verenigingsinfo

Vanuit het bestuur

We zijn blij met Walter Ruiter die de functie sponsoring op zich wil nemen. Aankomende week vindt de overdracht plaats en zal hij als nieuw bestuurslid aantreden. Walter welkom!

Ook worden er momenteel gesprekken gevoerd met 2 personen die mogelijk iets kunnen betekenen voor het bestuur. We houden u op de hoogte.

We zijn nog op zoek naar een coördinator dans, een webmaster en een persoon voor promotie.

Een groot aantal vrijwilligers is al of gaat binnenkort op pad met folders om deze huis aan huis in Boskoop en Waddinxveen te bezorgen. Alvast bedankt voor het verspreiden van deze folders. We hebben nog ongeveer 4000 folders die bezorgd moeten worden, dus heeft u tijd dan melden aan arcozwijnenburg63@gmail.com.

De Grote Clubactie loopt voorspoedig. Er zijn nu zo´n 1600 loten verkocht. We hopen 2000 loten te verkopen. De boekjes kunnen tot zaterdag 24 november ingeleverd worden bij de eigen docent.

Afgelopen zaterdag vond de Jump In plaats in TOOS Plaza. Twee dagen eerder liep Illusion mee tijdens de lampionnenoptocht en over twee weken vindt er een meidenmiddag plaats in TOOS. Zo is er naast de wekelijkse trainingen ook tijd voor andere (promotie)activiteiten.

Alle reden dus om bij TOOS te (blijven) sporten. Zie voor het actuele overzicht de website.