28 september 2018  |  Verenigingsinfo

Vanuit het bestuur

Wat fijn om te merken hoeveel betrokken leden / ouders we hebben. De afgelopen weken zijn wij door diverse mensen benaderd om ons een hart onder de riem te steken of om daadwerkelijk hulp aan te bieden. Allemaal dank voor jullie hartverwarmende reacties!

Een groot aantal vrijwilligers is al of gaat binnenkort op pad met de nieuwe TOOS promotiefolders om deze huis aan huis te bezorgen in Boskoop en Waddinxveen.

Afgelopen maandag zijn 5 enthousiaste dames begonnen met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest voor zaterdag 24 november. Het feest kan dus gewoon doorgang hebben. Super dames!

Helaas was het winderig en koud tijdens de braderie van Boskoop. Maar we hebben toch weer wat van ons laten zien. Allen die daar een bijdrage aan hebben geleverd bedankt!

Op zaterdag 15 september was de start van de Grote Clubactie in Waddinxveen. Op het Gouweplein werden er demonstraties gegeven van twirlen en het heren- en damesteam turnen. En passant werden er 176 loten verkocht. Een goede start van deze actie, dus.

Via social media en mail moesten we helaas laten weten dat de instuif niet door kon gaan. Er waren te weinig vrijwilligers en de veiligheid kon zo niet gegarandeerd worden.

Harma Bakker heeft aangegeven dat zij, wegens persoonlijke omstandigheden, helaas onze website-updates niet meer kan verzorgen. Vanaf deze plaats bedanken we Harma heel hartelijk voor haar enthousiaste inzet en nauwkeurige werkwijze tijdens de afgelopen 3,5 jaar en we wensen haar alles goeds en veel sterkte toe!
Anja Vergeer neemt vooralsnog de web-updates voor haar rekening. Heb je affiniteit met het up-to-date houden van websites en lijkt het je leuk om TOOS nieuwsitems te plaatsen, kom dan een keer met ons praten.

Momenteel zijn we met een aantal mensen in gesprek die mogelijk binnen het bestuur of op een andere manier een bijdrage kunnen leveren aan het bestuur. Daar zijn we erg blij mee. Inmiddels komt Walter de Ruiter ons versterken om de sponsoring en fondsenwerving beter op te zetten.
Maar…. we hebben nog meer bestuursleden nodig! Dus wees welkom.