19 oktober 2015  |  Twirlen

Twirlers plaatsen zich voor voorrondes NK

Wedstrijddagen in Rhoon en Alphen aan den Rijn

Afgelopen weekend sloot Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, het reguliere twirlseizoen af met twee drukke wedstrijddagen. Zaterdag waren de teams en meerdere solisten te vinden in Rhoon en zondag namen nog enkele solisten deel in Alphen aan den Rijn om nog éénmaal hun routines aan de juryleden te tonen. Er werden mooie routines gedraaid en zowel de teams als de solisten hebben kunnen laten zien waar ze het afgelopen jaar zo hard voor getraind hebben.

Wie hebben zich geplaatst voor de voorrondes:

Ook was het dit weekend de laatste kans om plaatsingspunten te behalen voor de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen die het weekend van 28 en 29 november plaatsvinden in Hoofddorp. Hier zullen twirlers vanuit het hele land samenkomen om te strijden voor een plaats op de Nederlandse Kampioenschappen Runner-up die plaatsvinden op 12 en 13 december in Almere en de Nederlands Kampioenschappen Intermediate / Advanced die plaatsvinden op 9 en 10 januari 2016 in Almere.

De volgende solisten van Illusion zullen deelnemen aan de voorrondes: Irine Kleiweg (Solo dance twirl junior beginner) , Dione van der Greft (Solo dance twirl junior beginner) , Isabel Floor & Dione van der Greft (Duo twirling junior beginner) , Isabel Floor (1 – baton junior intermediate), Djarah Kleiweg (Super-x-strut senior beginner). Djarah Kleiweg behaalde bij haar laatste wedstrijd niet alleen haar plaatsingspunten, maar ook promotiepunten. Zij zal het volgende wedstrijdseizoen dan ook uitkomen in de klasse Senior Intermediate.

Wij wensen alle solisten veel succes met de voorbereidingen voor de kampioenschappen!

Dione