01 mei 2016  |  Twirlen

Twirlen tijdens Koningsdag!

Afgelopen woensdag was het op Koningsdag een groot feest tijdens ParkPret in Waddinxveen. Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen , deed mee met de feestvreugde en mocht s’ ochtends een optreden verzorgen op het hoofdpodium.

Team C, Team B en de solisten Isabel Floor en Madelon van Harten lieten vol overgave hun routines zien aan het publiek, met een groot applaus als gevolg. Zeker voor Team C was dit een spannend moment, aangezien ze voor het eerst hun show mochten laten zien. Met hun Peter Pan – thema straalden ze in hun nieuwe pakjes!

De rest van de dag was het voor alle jongens en meisjes mogelijk om ook eens zelf met de baton of pompons aan de slag te gaan. Van 10.00 tot 17.00 uur kon iedereen zelf twirlen bij de kraam van Illusion en les krijgen van de ervaren twirlers uit Team B en Team A. Ondanks de kou was dit een groot succes dat samen ging met een hoop gelach en enthousiasme. Ook was er de mogelijkheid om je te laten schminken en kon iedereen verschillende twirlkostuums van dichtbij bewonderen.

Was jij ook aanwezig en wil je nog meer leren over twirlen? Of ken je de sport nog niet en wil je hiermee kennismaken? Op 18 mei start de introductiecursus twirlen van Illusion voor jongens en meiden vanaf 5 jaar. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.twirlafdelingillusion.nl.