31 januari 2016  |  Turn Team Heren

TURNERS TOOS PAKKEN MEDAILLES

Op 23 en 30 januari werden in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen de Regionale Kamioenschappen herenturnen georganiseerd. Het ETEC TOOS Turn Team uit Waddinxveen had in totaal 23 heren ingeschreven. Daarvan keerden er liefst veertien huiswaarts met een medaille!

TOOS turner Stefano van Kesteren pakte in categorie Junior I – 5 het goud na een prima wedstrijd. In categorie Junior I – 6 greep Luc Verwijs de titel, op de voet gevolgd door zijn teamgenootje Roeland Sleijpen die een zilveren plak won.

Ook in categorie Senior 5 werden twee medailles opgeÃĢist door het ETEC TOOS Turn Team. Richard Nobel legde beslag op het zilver, Pim Luiten werd derde. Het podium in categorie Senior 3 kleurde volledig TOOS-geel: Bas van Agten werd Regionaal Kampioen, Jari van der Eijk werd tweede en Bart Kerkhoven behaalde een derde plaats.

Het ETEC TOOS Turn kaapte in categorie instap 9 twee medailles weg. Julian van Herk werd derde en Naud van Egmond eindige als tweede.

Wouter de Jong turnde zeer goed in categorie Pupil 9 en werd beloond met een zilveren plak. Damian Rook werd zeer verrassend Regionaal Kampioen in categorie Instap 10. Zijn teamgenootje Niels Romijn maakte de feestvreugde compleet met een bronzen medaille.
Door het grote deelnemersveld in categorie Pupil 8, waren er vier medailles beschikbaar gesteld. TOOS turner Victor Moons was de gelukkige met zijn vierde plaats.