31 mei 2015  |  Turn Team Dames

Turncompetitiewedstrijd in TOOS Plaza

Zaterdag 31 mei hebben de twee teams van het Dröge & Transparant dames turnteam 4e/5e divisie van TOOS een thuiswedstrijd geturnd in TOOS Plaza voor de turncompetitie.

Er deden twee teams van TOOS mee, team 5 moest tegen de ploegen Mobilee uit Woerden en Heres uit Bodegraven. Team 5/6 moest tegen de ploegen Hou Vast uit Hazerswoude, Quintus uit Kwintsheul en TUMO uit Moordrecht.

De meiden turnden met hun hele groepje de onderdelen balk, vloer, sprong en brug ongelijk.

Ze hebben het heel goed gedaan. In poule 5 eindigde TOOS op de derde plaats met 188 pnt. Tweede werd Heres en eerste werd Mobilee. In poule 5/6 is TOOS als tweede geeindigd met 184,6 pnt. Hier werd eerste Quintus en Hou Vast en Tumo werden derde en vierde.

Voor het team 5 is het wedstrijdseizoen afgelopen, maar voor de dames van team 5/6 is het nog spannend, zij gaan misschien door naar de regionale finale. Binnenkort als de andere verenigingen ook geturnd hebben dan weten we of ze door zijn.

Natuurlijk nog een groepsfoto van alle meiden die geturnd hebben met de nieuwe trainingspakken (gesponsord door Dröge & Transparant)