05 januari 2014  |  Turn Team Dames

Turncompetitie Turnen meisjes in TOOS Plaza

Zaterdag 18 januari wordt in de Turnzaal en Sportzaal van TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 in Waddinxveen een competitiewedstrijd turnen voor meisjes gehouden.
De selectiegroep 4e/5e divisie van TOOS moet het opnemen in een regionale competitiewedstrijd tegen Heres uit Bodegraven, DOS uit Schoonhoven en Hou Vast uit Hazerswoude.

De meiden moeten turnen op de toestellen; vloer, balk, sprong en brug ongelijk. Het is een teamwedstrijd waarbij elk team 5 meisjes mag meenemen naar de wedstrijd, er mogen er 4 turnen waarvan de beste 3 cijfers tellen voor de wedstrijd. Voor TOOS komen de volgende meisjes uit;
Nora Straver, Kyra Minnema, Nienke Verweij, Nicolle Esveldt, Milou Verbakel en Lonne de Lange.

Er zijn voor het team punten te verdienen in de competitie met het doel om uiteindelijk aan het einde van het seizoen de finale te halen. Ook individueel wordt er gekeken wie de meeste punten heeft.

De wedstrijd begint om 14.20 uur en de zaal gaat om 14.00 uur open. De toegang is gratis.

Het 4e/5e divisie team van TOOS staat onder leiding van Stephanie Hofman en is in mei 2013 pas begonnen met trainen. Het is voor de meiden de eerste teamwedstrijd in de competitie. Ze trainen twee keer inde week twee uur.