06 oktober 2017  |  Gym / Turnen

Turn- en Fundag Plus in Leiden, 9 december 2017

Al jaren doet TOOS mee met de Turn- en Fundagen voor jongens en meisjes. De opzet van dit evenement is ons zo goed bevallen, dat we dit jaar ook willen meedoen aan de Turn- en Fundag Plus. Dit is dezelfde activiteit alleen voor oudere turnsters en turners. Deze wedstrijd organiseren we niet zelf, maar wordt georganiseerd door de Regio en vindt plaats in Leiden. Naast de wedstrijd wordt er voor de deelne(e)m(st)ers ook een leuk recreatieprogramma georganiseerd.

De Turn- en Fundag Plus is een wedstrijd voor jongens, meisjes, dames en heren vanaf 12 jaar.

Meisjes en dames:

De meisjes en dames turnen een echte vierkamp met de toestellen: sprong, spanbrug, evenwichtsbalk en vloer. Je kunt inschrijven in verschillende niveaus.

Jongens en heren:

De jongens en heren turnen een echte vierkamp met de toestellen:  vloer, brug, ringen en sprong (minitrampoline). Je kunt inschrijven in verschillende niveaus.

Recreanten:

Het recreatieprogramma bestaat uit:  aerobics/ trampolinespringen/airtumblingbaan en vrij turnen in de permanent ingerichte turnhal met valkuil.

Kleding:

Tijdens de wedstrijd is de volgende TOOS-kleding verplicht:

Meisjes: Het TOOS-turnpakje (verkrijgbaar bij www.sportemotion.com – let op lange levertijd), witte effen sokken met witte gymschoenen of blote voeten.

Jongens: Het gele TOOS Turn Team shirt (wordt door de leiding geregeld) en een zwarte sportbroek, witte effen sokken met witte gymschoenen of blote voeten.

Recreanten:  Tijdens het recreatieprogramma is de kleding vrij.

Aanmelding:

Lijkt het je leuk om mee te doen met een aantal leden van je les, vul dan het strookje (download) vlug in en lever het in bij de leiding van je les. Omdat we snel onze deelne(e)m(st)ers aan de Regio bekend moeten maken, verzoeken wij je dit strookje voor 1 november a.s. bij je leiding in te leveren.

Malouke Spek, Eva de Graaf, Daan Koedoot, Naomi Puttiger, Rene Kleiweg, Chantal Bouman, Silya Hotz, Anton Stoter en Stephanie Hofman. _________________________________________________________________________________________