31 maart 2018  |  Verenigingsinfo

TOOS zoekt vrijwilligers! Tussenstand:

Tussenstand werven van vrijwilligers:

Inmiddels is onze lijst voor vaste vrijwilligers uitgebreid met zo’n 30 personen. Zij gaan zich inzetten bij het folderen, achter de bar staan, bij het klussen, het schoonmaken, onkruid wieden, bij de TET (bingo, Sinterklaas, enz.), promoten op de braderie. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Daarnaast zijn we trots op alle vrijwilligers, die zich ingezet hebben tijdens het landelijke dames turntoernooi van vorig weekend in de Dreef. Voor deze 2,5 dag waren meer dan 100 vrijwilligers van jong tot oud actief. Het verliep strak en gezellig en de aanvraag voor volgend jaar om weer het toernooi te organiseren is alweer de deur uit 😊

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de Dance2demo tevens in De Dreef. Ook voor dit weekend waren vele vrijwilligers actief om er een goed georganiseerd weekend van te maken.

Wilt u ook onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team van vrijwilligers? Meld u dan aan bij Ellen van Harten 06-83943800 of mail ellenvanharten@kpnmail.nl dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Want zo houden we TOOS tijdloos, opwindend, ontspannend en sportief!