23 juni 2013  |  Dans

TOOS laat publiek lezen in Schouwburg

Zaterdag 22 juni gaven de dans- en twirlafdeling van TOOS Waddinxveen een spetterende voorstelling ‘Open Boek’ in de Goudse Schouwburg. Alle TOOS dans- en twirldocenten openden het boek met het nummer ‘Gotta keep reading’ op de melodie van de Black Eyed Peas.

De voorstelling was een echte Page Turner. ‘Open Boek’ was een afwisselend visueel boek! Het publiek genoot van flitsend gedanste humor verhalen, vrolijke sprookjes- en kinderboekdansen en indrukwekkende romans. De KidzMove verloor zich in de TINA, de jeugdselectie waren bibliothecaresses, tienergroepen swingden stoer op o.a. Devil Wears Prada en het publiek was geroerd door de dans ‘Prisoner of Words’ van FoKus.

Alle creatieve dansen met kranten, reisboeken, spoorboeken, telefoonboeken en kookboeken zorgden voor een avond vol verrassende plotwendingen!

De twirlers hadden ook aparte hoofdstukken, waarin ze lieten zien dat ze heel veel progressie hebben doorgemaakt de afgelopen twee jaar. De meiden van Illusion Team A schitterden in hun opvallende show-outfits en deden de routine waarmee ze genomineerd zijn voor het NK Twirl.

Voor de pauze bereikte ‘Open Boek’ een hoogtepunt, waarin de meisjes van groep 1 t/m 4 samen met hun grote ‘voorlees-dansvriendinnen’ hun favoriete boek nadanste op het nummer ‘Boekenwurm’. Het bestuur verraste de creatieve docent en initiator van verschillende sportdivisies binnen TOOS, Suzan Bik. Zij werd in het zonnetje gezet en officieel benoemd tot Lid van Verdienste.

Na de knallende einddans werd het boek gesloten tijdens een grandioos applaus.

Wij zijn bijzonder trots op alle dansers, twirlers en docenten, die samen deze sprankelende en professionele voorstelling hebben neergezet!!
We hebben genoten van de fantastische voorstelling! Download het  TOOS ‘Open Boek’ – programmaboekje.

Ook gaat onze dank uit naar alle enthousiaste sponsors en de vele vrijwilligers die ons voor en achter de schermen hebben gesteund!

 

Onze sponsors:

Willem Bijl Straat- en Grondwerk
Zones Flexwerkplekken
T e Koop Kalverdans 27-Boskoop
Juwelart & Ribelli
Ventoteq
ADAD Verhuur, catering en evenementen: adad-handelsonderneming@kpnmail.nl
De Graaf & Partner verzekeringen, hypotheken en financiële dienstverlening
Strategize, organisatiestrategie: henk.galavazi@strategize.nl
La Fille grafisch ontwerp