02 mei 2015  |  Turn Team Dames

TOOS Turnmeiden behalen een 2e plaats

Afgelopen zaterdag hebben de meiden die uitkomen in de 4e divisie, hun 2e turncompetiewedstrijd in poule 5 geturnd. Het team bestond uit Rosa Boekhorst, Storm van Hagen, Alicia Huizer, Maud van Ringelenstein, Milou Verbakel en Naomi Verweij. De tegenstanders waren tijdens deze wedstrijd Donar/Quintus uit Den Haag en OKK uit Nieuwkoop.

TOOS begon de wedstrijd op het toestel balk.  Altijd een lastig toestel, maar de meiden lieten  mooie oefeningen zien en werden met 48.300 punten 2e. Naomi behaalde op dit toestel de 2e plek.

Na balk volgde de vloer en ook hier straalden de meiden tijdens hun oefening op muziek. Ook op dit onderdeel werd een 2e plek behaald met 46.350 punten. Op vloer werd Alicia 3e.

Sprong is altijd een sterk toestel en dat resulteerde  wederom in een 2e plek met 50.400 punten. Maud werd netjes 3e op dit toestel en Storm 7e.

Het laatste toestel was de brug.  De meiden lieten keurige oefeningen zien en met 48.500 punten werden zij nogmaals 2e. Rosa turnde zich naar een 5e plek en Milou werd 7e op dit onderdeel. Al met al turnde alle meiden een mooie wedstrijd waarmee ze een knappe 2e plaats behaalden met een totaalscore van 193.550.

De laatste turncompetitie vindt plaats op zaterdag 30 mei 2015 in Toos Plaza. Dan zal ook het andere turnteam van Toos, uitkomend in poule 5/6, een thuiswedstrijd turnen.