27 januari 2014  |  Turn Team Heren

TOOS turner Davey Qualm pakt brons

Zaterdag 25 januari werd in TOOS Plaza, het thuishonk van Dans- en Turnvereniging TOOS Waddinxveen,  het tweede deel van de regionale kampioenschappen voor herenturnen gehouden. Het werd een organisatorisch en sportief succes, waarbij TOOS turner Davey Qualm een bronzen medaille veroverde.

In totaal kwamen zes heren van het ETEC TOOS Turn Team in actie. Rik Tijhuis, Nils Eriks, Steijn Verhorik, Victor Moons en Wouter de Jong kwamen in actie in categorie Instap 10. In een sterk deelnemersveld deden deze jonge mannen het prima: Rik eindigde als 32e, Victor werd 15e, Steijn kwam uit op een 12e plaats, Wouter werd 11e en Nils werd 7e.

In de categorie Pupil 8 turnde Davey Qualm voor TOOS. Davey deed het zeer goed en deed mee in de strijd om de medailles. Met zelfs nog wat kleine foutjes werd hij naar voren geroepen om de derde trede van het podium te bestijgen. Een mooie prestatie!

Op deze dag kwamen bijna 180 turners uit de regio in actie. Mede door de inzet van vele vrijwilligers verliep de organisatie op rolletjes!