19 december 2016  |  Dans

TOOS treedt op bij de Santarun

Op zaterdag 17 december zag een groot deel van Waddinxveen er wit en rood uit. De Santarun was weer een succes met vele hardlopende kerstmannen.Maar voordat de kerstmannen en kerstvrouwen van start gingen, werden het publiek en de renners warm gemaakt met optredens van o.a. TOOS. Als eerste mochten de dansmeisjes van de vrijdag groep 3-4 van start gaan. Ze vonden het best een beetje spannend, maar toen de muziek “Buitenspelen” van Kinderen voor Kinderen klonk, dansten ze super! Je zag dat ze er veel plezier in hadden. De glimmende gouden kerstmutsen maakten het helemaal af. Vervolgens dansten de kinderen van KidzMove samen met de jeugdselectie een swingend kerstnummer. Het was een supershow!

Al snel volgde de start van de Santarun…………………….

De  dansers van KidzMove en de jeugdselectie gingen naar het Coenecoop College, waar zij nogmaals mochten optreden, maar nu met hun eigen groepsdans.

Ze mochten dansen in  kleding van Shoeby. Iedereen zag er trendy en hot uit. Ook van hun dansen spetterde het plezier af.

Dit was het laatste optreden voor 2016. Hopelijk komt u ook kijken naar ons volgende optreden bij TOOS danst Musical op zaterdag 11 februari 2017.

Tot dan(s).