02 september 2014  |  Verenigingsinfo

TOOS START WEER MET SPORTSEIZOEN

Op maandag 8 september start de Waddinxveense Jazzdans- en Turnvereniging TOOS weer met de vele Gymnastiek-, Jazz-, Aerobic-, Turn-, Spring- en Trimlessen.

Men kan dan weer bij TOOS terecht voor één of meer uurtjes sportieve ontspanning per week. Totaal wordt er per week ruim 100 uur sport bij TOOS aangeboden in 75 verschillende lessen. TOOS heeft al bijna 800 sporters die elke week een uurtje of meer komen sporten.

Zo is er voor elke leeftijd (van 1 tot en met circa 70 jaar) wel wat bij.
Gekozen kan er worden uit een van de circa 75 verschillende lesuren die er worden gegeven.
Zo biedt TOOS; Turnen en Gymnastiek voor jongens/meisjes/dames en heren. Trimfit voor dames en heren. Volleybal voor dames en heren. Aerobic / Total TOOS Workout voor dames en heren.
Dans / Streetdance voor meisjes, dames en ook heren.  En voor de allerkleinsten onder ons is er Ouder- en Peutergym, Jazztiek, Baltiek, Kleuterdans en Kleutergymnastiek.
Voor de tieners is er natuurlijk trampoline springen, streetdance en Hip Hop. Ook dit jaar natuurlijk weer Twirlen onder leiding van de oud wereld kampioene Renske Luijendijk en Hart Sport Fit voor (ex) hartpatiënten.

Helemaal fit en goed uitgerust staat de gediplomeerde en /of gekwalificeerde TOOS-leiding weer te popelen om aan een nieuw seizoen te beginnen.
Naast de vele bestaande docenten zijn er dit nieuwe seizoen ook nieuwe docenten bij TOOS; Rene Kleiweg bij het Turnteam dames en Ivonne van Wichen bij het Recreatief Turnen.

In het nieuwe seizoen, wordt een nieuw lesrooster aangehouden. Alle lessen worden gegeven in het eigen “home“ van TOOS “TOOS Plaza” aan de Staringlaan 18.

Wie vragen heeft over een van de lessen bij TOOS of een uitgebreid lesrooster wil hebben, kan bellen met (0182– 640277 of 613839) of kijken op de website van TOOS: www.tooswaddinxveen.nl.

Alle nieuwe leden mogen in ieder geval 2 keer gratis op proef mee doen.