06 september 2014  |  Verenigingsinfo

TOOS start PR-campagne

Vanaf maandag 15 september start de Waddinxveense Dans- en Turnvereniging TOOS met een promotiecampagne.

TOOS is een grote sportvereniging met bijna 800 sporters die al bij heel veel mensen in Waddinxveen en omgeving bekend is, maar toch werd bij TOOS gemerkt dat nog heel veel Waddinxveners nog niet de 93-jarige vereniging kennen. TOOS heeft dit seizoen tot doel 800 – 850 sportbeoefenaars als lid te krijgen.
TOOS staat niet alleen voor Dans en Turnen maar ook voor Gymnastiek-, Aerobic-, Spring-, Power Yoga-, Acro- en Trimlessen.

Met het nieuwe seizoen wil TOOS daarom het Waddinxveense publiek kennis laten maken met TOOS en uitleg geven over het lesaanbod voor jong en oud. In heel Waddinxveen en Boskoop worden circa 9.000 folders huis aan huis bezorgd en TOOS houdt aan het begin van dit seizoen in de lessen “open huis”. In de folder wordt een korte uitleg gegeven over de diverse soorten lessen bij TOOS en wat de mogelijkheden zijn qua tijd en zaal. De folders worden uitgedeeld door de vele vrijwilligers van TOOS.

TOOS is een actieve sportvereniging voor alle leeftijden, de jongste leden zijn 1 jaar en de oudste actieve leden rond de 70 jaar. Gekozen kan er worden uit een van de circa 75 lesuren die er worden gegeven. Zo biedt TOOS; Gymnastiek / Turnen en Springen voor jongens/meisjes/dames en heren. Trimmen en bewegen op muziek voor dames en heren. Aerobic voor dames en heren, (Freestyle) Jazz, Power Yoga en Streetdance voor meisjes/jongens, dames en ook heren.
En voor de allerkleinsten onder ons is er Ouder- en Peutergym (1-3 jaar), Jazztiek (4-6 jaar), Baltiek (5-12 jaar) , Kleutergymnastiek (4-6 jaar), Peuterdans (2-3 jaar) en Kleuterdans (4-6 jaar).

 

In het nieuwe seizoen, wordt een nieuw lesrooster aangehouden.

Alle lessen worden gegeven in het eigen sporthome van TOOS: ‘TOOS Plaza’ aan de Staringlaan 18 in de Vondelwijk in Waddinxveen. Dit complex bestaat uit een Danszaal, een Sportzaal, een Turnzaal en natuurlijk ook een kantine.
TOOS streeft er naar dat alle lessen onder leiding staan van gekwalificeerde docenten.

Wie vragen heeft over een van de lessen bij TOOS of de folder met uitgebreid lesrooster niet heeft ontvangen, kan bellen met (0182–613839 / 640277) of kijken op de website van TOOS: www.tooswaddinxveen.nl.