17 september 2012  |  Verenigingsinfo

TOOS start nieuwe Pilates, Body & Mind en Power Yoga lessen

Het TOOS lesprogramma voor volwassenen is dit sportseizoen weer verder uitgebreid!
Vanaf september is de Jazzdans- en Turnvereniging TOOS op de dinsdagmiddag gestart met twee nieuwe lessen: Body & Mind van 13.30-14.30 uur en Pilates van 14.30-15.30 uur.

Een compleet nieuwe les in het TOOS lesrooster is de Body & Mind les, die door de nieuwe sport- en bewegingsleerdocente Henriƫtte Baars wordt gegeven. Een mooie combinatieles van Pilates, Tai Chi en Yoga oefeningen die op muziek worden uitgevoerd. Van top tot teen worden alle spiergroepen op een evenwichtige manier getraind en is er aandacht voor je ademhaling. Met deze les werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans, met tot slot een ontspannende cooling down. Direct daarna wordt een echte Pilates les gegeven met alle bekende Pilates oefeningen, werkend vanuit je powerhouse.

Op de vrijdagavond geeft Bianca Dekker de PowerYoga les van 20.15-21.15 uur. Een les om je week energiek mee af te sluiten en toch ook heerlijk relaxt het weekend in te gaan.

Interesse? Doe gerust twee keer een proefles mee bij de les(sen) van uw keuze!

Ook voor dans, aerobics, Total TOOS Workout, Fit Balans, Hart Sport Fit, turnen en volleybal kun je bij TOOS terecht. Alle lessen worden gegeven in het dans- en sportcomplex TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 in Waddinxveen.

Voor meer informatie:www.tooswaddinxveen.nl of bel: 0182-613839 of 640277