16 januari 2012  |  Trampoline springen

TOOS Start nieuw trampoline spring uur

Jazzdans- en Turnvereniging TOOS uit Waddinxveen start in januari in samenwerking met de Brede School Waddinxveen met een nieuw uur waarin op alle soorten trampolines wordt gesprongen. Het is een uur voor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8 van de basisschool.

In dit uur komen de verschillende kanten van het springen aan bod, zo wordt er gesprongen op de minitrampoline, de grote trampoline en de opblaasbare tumblingbaan.
Natuurlijk wordt er ook gesprongen over kast, paard en andere verhogingen.

In dit nieuwe springuur zal er na de opwarming aan het begin van de les natuurlijk veel worden gesprongen. Er wordt in blokvorm gewerkt van een aantal weken, zo komt elk toestel in één blok goed tot zijn recht.

Het is mogelijk dat de groep later ook demonstraties trampolinespringen gaat geven.

De les is op woensdag van 15.00 – 16.00 uur voor kinderen van groep 3 – 4 – 5 in de Danszaal van TOOS Plaza en staat onder leiding van Chantal Bouman.
De kinderen van groep 6 – 7 – 8 mogen komen springen van 16.00 – 17.00 uur. Deze les is ook in de Danszaal en wordt gegeven door Chantal Bouman.
Het eerste blok lessen start op woensdag 18 januari en duurt tot aan de voorjaarsvakantie (woensdag 15 februari). De kosten bedragen € 3,– voor het eerste blok.

De les is voornamelijk bedoeld voor meisjes en jongens van groep 3 tot 8 die het leuk vinden om lekker te springen, natuurlijk zijn ook oud turn(st)ers uit de regio welkom die springen altijd hun favoriete toestel vonden. Het uur is toegankelijk voor alle nivo’s.

TOOS heeft op woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur al een springuur voor jongens en meiden van 12 jaar of ouder (minimaal voortgezet onderwijs) in de Sportzaal van TOOS Plaza. Dit uur staat onder leiding van Anouk Knijnenburg.

Geïnteresseerden voor het nieuwe springuur kunnen zich opgeven bij TOOS (0182 – 613839 / 640277).