01 juni 2014  |  Dans

TOOS naar Dance2Demo’s!

KidzMove en Jeugdselectie hebben nieuwe dansen mogen laten zien op de Dance2Demo’s in Nieuwegein op zaterdag 17 mei. Deze dansen waren erg goed gegaan!

Om nog even terug te blikken:

De jeugdselectie met hun dans ‘Turnen’!
KidzMove met hun dans ‘Klaar voor de Start!’

Alle tiener groepen (zowel van Chris als van Patricia) hebben hun dansen laten zien in Krimpen op zaterdag 24 mei, alsmede een streetdance van FoKus II. Ook dat ging erg goed en was erg gezellig. De swingende streetdancers van TOOS vielen goed op, er waren tijdens deze Dance2Demo namelijk veel jazz- en moderne dansen. Het publiek reageerde enthousiast en ook de dansers moedigden elkaar goed aan. Zie hieronder een aantal groepsfoto’s en de eerste filmpjes, die op YouTube zijn gezet!

Streetdance M.O. 1-6 o.l.v. Chris
Streetdance FoKus II o.l.v. Patricia
Streetdance M.O. 1-3 o.l.v. Patricia
Streetdance M.O. 3-6 o.l.v. Patricia
Impressie einddans Dance2Demo 24 mei 2014

FoKus I heeft op zondag 25 mei jl. hun nieuwe  dansen laten zien in Krimpen van zowel Chris als Margreet. Ook danste FoKus I de dans ‘Prisoner Of  Words’. Deze dans hebben ze  eerder in de Goudse schouwburg gedanst tijdens de voorstelling ‘Open Boek’. Deze keer werd de dans uitgevoerd met alle 11 meiden van de groep. De dans oogstte veel bewondering, met name omdat deze niet op muziek maar op tekst gedanst wordt en de meiden er heel veel emotie in legden. Goed gedaan, ladies!

We hopen natuurlijk allemaal op een uitnodiging voor een extra optreden in het theater tijdens de Landelijke Dance2Show. Maar de kans hierop is wel klein. Er zijn namelijk 38 verschillende Dance2Demo’s die verspreid door het hele land georganiseerd worden, waarbij de jury dus moet kiezen uit ruim 1200 verschillende dansen! We hebben wel weer genoeg inspiratie opgedaan en goed laten zien wat onze TOOS dansers kunnen!

Groetjes,