01 juni 2014  |  Dans

TOOS Ladies Sport Night geslaagd!

Donderdagavond 22 mei was het echt gezellig druk in TOOSPlaza! Veel van onze sportieve damesleden waren met hun dochters, vriendin of zus naar TOOSPlaza gekomen voor de speciale TOOS Ladies Sport Night!

Iedereen kon elk half uur kiezen uit een andere dans- of sportactiviteit in de dans- en sportzaal. Zo hebben onze Aerobic dames  gedanst, de dansdames deden een keer aan Power Yoga mee, bijna volgde een Zumba workshop, de Yoga dames hebben geproefd van de Fitbalans en Total TOOS Workout lessen, etc. Al met al, was er veel lol, saamhorigheid en tussendoor kon iedereen een frisse versnapering aan de bar halen! Hiervan werd dankbaar gebruik gemaakt, want elk half uur sportief aan de gang gaan was best behoorlijk pittig! Een aantal dames hield het zelfs vol tot de allerlaatste workouts en cooling-downs van Marja en Bianca.

Top idee!

“Wauw, wat een ontzettend leuk idee om een keer wat voor alle TOOS damesgroepen te organiseren! Jammer dat mijn maatje uit onze les niet kon meedoen, want ze heeft echt wat gemist! Organiseren jullie dit volgend seizoen weer?” En zo waren er veel enthousiaste reacties deze avond.
Dus ja, dames: volgend seizoen organiseren we beslist weer een TOOS Ladies Sport Night!

Hartelijk dank allemaal, door  jullie enthousiaste deelname en door de inzet van onze TOOS docenten was het een bijzonder geslaagde avond!