05 oktober 2014  |  TOOS Evenementen Team

TOOS Herfstbingooooooo!

Zaterdag 4 oktober 2014 was er weer een gezellige bingo bij TOOS. Dit keer in het thema van de herfst!

Om 13.00 uur begon de Plaatjes Bingo voor de kinderen van groep 1 t/m 4. Nadat ze allemaal binnen waren en een plekje aan een tafel hadden gezocht, konden we beginnen. Wie vond de eekhoorn, het eikenblad of de kastanje op zijn kaart? Het was wel opletten hoor. In de eerste ronde speelden we wie als eerste op de onderste rij van zijn bingokaart alle plaatjes  had aangestreept. De winnaars kregen leuke prijzen prijs. Daarna gingen we verder voor de volle kaart. Er waren leuke prijzen te winnen: maskers, auto’s, stoepkrijt en nog veel meer. 

Na 2 rondes te hebben gespeeld was het tijd voor een glas limonade en een zakje chips. Daarna nog een slotronde gedaan en om 14.00 uur was het tijd om naar huis te gaan. Alle deelnemers mochten nog even grabbelen in een bak met kleine prijsjes, zodat iedereen met een zakje snoepjes en een presentje naar huis ging.

De kinderen van Groep 5 t/m 8 kwamen om 14.15 uur en dat waren er heel wat meer! Maar liefst 30 enthousiaste kids verdiepten zich in de wereld van de getallen. Wie had het eerst alle nummers op de bovenste rij afgevinkt? Bingoooooo! Bingoooo! In de tweede ronde gingen we weer voor een ‘volle kaart’. Wie kan als eerste alle nummers afstrepen? Hier werd aldoor lekker hard ‘Bingooo!’ geroepen. Na 2 rondes even pauzeren, wat drinken en een zakje chips. Daarna weer verder met de Bingo!

Ook hier hebben we in totaal 3 Bingorondes gedaan. Daarna een paar kaarten getrokken voor diegene die nog geen prijs hadden gewonnen. Om 16.00 uur was het TOOS Bingofeest afgelopen en ging iedereen met een zakje snoep, de gewonnen cadeautjes of een extra aardigheidje naar huis.

Daarna hebben wij alles weer opgeruimd en was het voor ons ook tijd om naar huis te gaan. Het was een geslaagde middag!!

Groetjes van het TOOS Evenementen Team.

Agnes, Yessica en Nancy