17 november 2015  |  Gym / Turnen

TOOS gymt met ouders van maandag 14 tot en met zaterdag 19 december 2015

Beste ouders,

De Gym- en Turnleiding heeft besloten om weer iets extra’s voor de kids te doen aan het einde van dit jaar. Daarom weer een:

TOOS GYMT MET OUDERS

Normaal doen we dat aan het einde van het seizoen, maar dit seizoen eindigen we op zaterdag 2 juli 2016 met een grote jubileumshow, dan komt “TOOS Gymt met Ouders” niet zo uit in de planning.

In de laatste week voor de kerstvakantie van maandag 14 t/m zaterdag 19 december 2015 is het mogelijk tijdens de les van uw zoon of dochter om een keer samen te gymmen of te turnen. Gewoon tijdens de eigen les.

De docenten zullen toestelbanen maken die u als ouder ook kunt doen, dus lekker samen gymmen of turnen. Een warming up, natuurlijk ook een spelletje en een afsluiting binnen de les zullen zeker niet ontbreken. Een soort Ouder- en Kindgymles maar dan wat spannender !!!

Wij denken dat uw kind het leuk vindt om dingen aan u te laten zien en ook om samen dingen uit te proberen.

Het is handig als u makkelijke kleding aan heeft, speciale gymkleding is niet nodig. Wel is het handig om binnensportschoenen aan te doen waarmee u niet buiten heeft gelopen.

Uw zoon of dochter moet wel gewoon in gymkleding komen.

Als u het nou helemaal niet ziet zitten om mee te gymmen of te turnen dan is het natuurlijk wel heel erg leuk voor uw zoon of dochter, als u blijft kijken, of hem of haar tijdens de les helpt. Gewoon ook in de zaal. Als u helemaal niet kunt komen, mag uw zoon of dochter natuurlijk wel gewoon naar de les komen.

Na afloop van de les krijgen de kids wat te drinken van TOOS.

Wij hopen dat u een leuke sportieve les samen met uw zoon of dochter heeft.

Wij hebben er wel zin in !!!!!!!

Namens de gym- en turnleiding,

Willem Jan Kerkhoven

TC-secretaris GYM

0182 – 613839

willemjan.henny@hetnet.nl