01 juni 2018  |  Gym / Turnen

TOOS gymt met ouders

De Gym- en Turnleiding heeft besloten om weer iets extra’s voor de kids te doen aan het einde van dit seizoen. Daarom net als andere jaren een:

TOOS GYMT MET OUDERS

In de één na laatste week voor de vakantie – van maandag 25 t/m zaterdag 30 juni – is het mogelijk om tijdens de les van uw zoon of dochter een keer samen te gymmen of te turnen. Gewoon tijdens de eigen les.

De docenten zullen toestelbanen maken, die u als ouder ook kunt doen. Dus lekker samen gymmen of turnen. Een warming up, natuurlijk ook een spelletje en een afsluiting binnen de les zullen zeker niet ontbreken. Een soort Ouder- en Kindgymles maar dan wat spannender !!!

Wij denken dat uw kind het leuk vindt om dingen aan u te laten zien en ook samen dingen uit te proberen.

Het is handig als u makkelijke kleding aan heeft. Speciale gymkleding is niet nodig. Wel is het handig om binnensportschoenen aan te doen, waarmee u niet buiten heeft gelopen.

Uw zoon of dochter moet wel gewoon in gymkleding komen.

Als u het nou helemaal niet ziet zitten om mee te gymmen of turnen, dan is het natuurlijk wel heel erg leuk voor uw zoon of dochter, als u blijft kijken, of hem of haar tijdens de les helpt. Gewoon ook in de zaal. Als u helemaal niet kunt komen, mag uw zoon of dochter natuurlijk wel gewoon naar de les komen.

Na afloop van de les krijgen de kids wat te drinken van TOOS.

Wij hopen dat u een leuke sportieve les samen met uw zoon of dochter heeft.

Wij hebben er wel zin in !!!!!!!

Namens de gym- en turnleiding,

Willem Jan Kerkhoven

TC-secretaris GYM

0182 – 613839 willemjan.henny@hetnet.nl