27 november 2018  |  Turn Team Dames

TOOS/Dröge turnselectie naar districtswedstrijd

Zaterdag 24 november en zondag 25 november jl. stond voor het dames turnteam 4e divisie de eerste districtswedstrijd op het programma.

Zaterdag was het de eerste officiële wedstrijd van dit turnseizoen voor Dewi, Maron, Maud en Nynke. De meiden startten op brug met nette oefeningen. Vervolgens lieten ze mooie oefeningen op balk zien wat Dewi een 2e plek opleverde. Op vloer turnde Maron en Nynke zeer sterk naar een respectievelijk 3e en 6e plek. Op sprong kwam Maud sterk voor de dag met een mooie 4e plek. In het eindklassement werd Dewi 8e, Maud 11e, Nynke 12e en Maron 13e.

In maart mogen deze meiden zich nogmaals bewijzen om eventueel door te stromen naar de districtsfinale.

Top gedaan meiden!‍

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zittende mensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, basketbalveld

Zondag deden Suzanne en Quinty mee aan de juniorenwedstrijd. Helaas is Kyra nog geblesseerd en kon niet mee doen. Lonne en Rosalie kwamen uit voor de senioren.

Junioren

Suzanne en Quinty begonnen met 2 keurige sprongen hun wedstrijd. Op brug was Quinty ijzersterk met een 1e plek, wat haar hoogst waarschijnlijk een toestelfinale oplevert. Suzanne behaalde haar beste resultaat op balk. In het eindklassement werd Quinty in eerste instantie 3e maar door een telfoutje (achteraf geconstateerd) werd zij uiteindelijk zeer verdienstelijke 2e ! Suzanne behaalde een 14e plek in het eindklassement.

Senioren

Rosalie en Lonne turnden in de laatste wedstrijd van de dag zeer mooie balkoefeningen. Rosalie was zelfs zo sterk dat ze als 1e eindigde op balk wat haar zo goed als zeker een toestelfinale oplevert. Ook Lonne behaalde haar beste resultaat: een 6e plek op balk. Op de overige toestellen konden de meiden goed meekomen met de concurrentie. In het eindklassement werd Rosalie 13e direct gevolgd door Lonne.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen op toneel en staande mensen