03 september 2017  |  Verenigingsinfo

TOOS doet weer mee met de Grote Clubactie

Net als de afgelopen jaren doet TOOS ook dit jaar weer mee met de landelijke “Grote Clubactie”.

De “Grote Clubactie” heeft tot doel alle deelnemende vereni­gingen aan extra geld te helpen.  

Geld dat we als vereniging hard nodig hebben, geld dat we gaan gebruiken om ons complex nog mooier en beter in te richten (nieuwe kleine/grote materialen en toestellen of vernieu­wen/repareren van bestaande toestellen).  

Een lot kost € 3,00 en van elk lot dat je verkoopt, ontvangt TOOS € 2,40   (80%). 

Vorig jaar bracht de “Grote Clubactie” voor TOOS ruim € 4.600,– op. Hier­van hebben we veel nieuwe materiaal en toestellen gekocht voor in ons complex. Spullen die jullie allemaal zelf in de lessen gebrui­ken.  

Wij hopen ook dit jaar weer van jullie medewerking gebruik te kunnen maken.

 Ook voor de gene die een lot koopt is het interessant, er zijn in totaal meer dan 35.000 prijzen te winnen. De hoofdprijs is € 100.000,–. Daarnaast zijn er nog verschillende reizen te winnen en zijn er nog veel meer aantrekkelijke prijzen. De trekking is op woensdag 13 december.  De uitslag komt in de E-VARIA en natuurlijk op de site www.clubactie.nl.

 

Vanaf zaterdag 16 september:

Krijgen de leden vanaf groep 3 tm middelbaar onderwijs een boekje met intekenlijsten mee naar huis. Met dit boekje kan je langs de deur gaan om loten te verkopen. Of natuurlijk bij je familie. TOOS doet dit jaar hieraan mee om het resultaat te verbeteren. Deze boekjes moeten dan voor zondag 29 oktober bij de leiding worden ingele­verd. Wij streven ernaar om in ieder geval minimaal 5 loten per lid te (ver)kopen. Een vol boekje is minimaal 20 loten. Deze boekjes werken dit jaar met automatische incasso. Wij hopen hierdoor nog meer loten te verkopen en de kinderen hoeven niet meer met geld op pad.

Let op dat jullie het IBAN rekening nummer goed invullen in de boekjes.

 

Vanaf zaterdag 16 september:

Krijgen de jongste kinderen (peuters & kleuters groep 1 + 2)  2 loten mee om te (ver)kopen.

Deze jonge leden krijgen bij de loten een begeleidend schrijven.

 

WIE DE MEESTE LOTEN VERKOOPT WINT EEN PRIJS!!

 

Jawel, wie de meeste loten bij TOOS verkoopt wint een prijs. Dus meisjes en jongens vraag alvast aan jullie vader/moeder/opa/o­ma/oom/tante of wie dan ook, of ze van jou een lot willen kopen. Dan heb je zo wat loten verkocht. Is je boekje vol, vraag dan een nieuwe bij de leiding van jouw les.
En iedereen die meer dan 20 loten heeft verkocht krijgt van TOOS per 20 verkochte loten een kadobon en je naam komt op het whitebord in de hal. De beste drie verkopers krijgen natuurlijk een grotere prijs.

Op 13 december kijken we dan wie de meeste loten heeft verkocht.

Allemaal heel veel succes!!

Willem Jan Kerkhoven      Tel.  0182 – 613839    willemjan.henny@hetnet.nl