28 april 2014  |  Verenigingsinfo

TOOS doet mee aan “Sponsorkliks”

Sinds begin van dit jaar doet het Turnteam dames mee met “Sponsorkliks”. Dit loopt de eerste maanden zo goed, dat we dit graag willen uitbreiden voor de hele vereniging. De eerste maanden heeft het Turnteam circa € 50,– per maand bij elkaar verdiend. Het Turnteam dames bestaat uit ongeveer 35 leden.
Hoeveel zouden we wel niet kunnen verdienen met al onze leden en sporters??

Wat is Sponsorkliks ??
Via de site www.sponsorkliks.nl doe je gewoon je bestelling bij een internetwinkel, dit zijn bijna alle bekende landelijke internetwinkels zoals; Bol.com, Wehkamp, Bart Smit etc etc.
Ergens kies je dan voor een vereniging of club, in ons geval natuurlijk voor TOOS. Een bepaald percentage van jouw aankoop wordt dan uitbetaald aan TOOS.
Je kan ook rechtstreeks via deze link er naar toe: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3936

Het maakt niet uit of je zelf rechtstreeks besteld bij de webwinkel of via sponsorkliks, de prijs is voor jou het zelfde. Alleen via “Sponsorkliks” sponsor je TOOS er ook een klein beetje mee.

Wat doet TOOS met het geld ??
TOOS heeft altijd behoefte aan extra geld, geld wat we gaan gebruiken voor extra materiaal wat we nu normaal niet kunnen kopen. Denk aan Turnmaterialen, kleding voor de Dansvoorstellingen maar ook hebben we een nieuwe geluidsinstallatie nodig voor in de Sportzaal.

Ons advies is dan ook, doe gerust mee, want je sponsort TOOS ermee.

Voor meer informatie Willem Jan Kerkhoven