06 juli 2015  |  Dans

TOOS danst UitgeLICHT

Licht uit … spot aan! Met een spetterende voorstelling danste onze dans- en twirlafdeling het seizoen uit!  2015 is het internationale jaar van het licht en dit inspireerde de TOOS choreografen tot de voorstelling UitgeLICHT. In deze productie betraden onze dansers en twirlers het podium van de grote zaal in de Goudse Schouwburg om hun creativiteit, emoties, lef en danstalent te tonen.

Het was een avondvullende voorstelling waarbij het publiek verrast werd door de verschillende facetten van dans en licht. Van kleine lampionnen tot muurvullende projecties, van achterlichten tot lichtgevende ballonnen, van moderne dans tot rauwe hip hop. Een zeer divers scala kwam aan bod. Uitgevoerd door de enthousiaste dansers, klein en groot! Het grote applaus was dik verdiend voor alle docenten, dansers, twirlers. Ook onze vrijwilligers en de sponsors zetten we graag even in de spotlights om hen te bedanken voor alle inzet en (financiële) ondersteuning. Top!

De eerste foto’s van de generale staan al op Facebook, onderstaand nog een aantal foto’s van de show zelf en binnenkort volgen er meer!

Wij hebben allemaal genoten van het enthousiasme waarmee onze dansers en twirlers op het podium stonden te swingen!!

DVD’s kunnen besteld worden!

Een schitterende weergave van de dans- en twirl voorstelling van 27 juni jl. is op een professionele wijze op dvd gezet en nu te bestellen. Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Je bestelt alleen het eerste deel van de show (met name voor de groepen 1,2, 3 en 4), en krijgt een dvd met de show tot aan de pauze. Deze mogelijkheid heet deel 1 en kost 10 euro.
  2. Je kan ook de gehele show bestellen, dus tot en met de sluiting van Patricia, deze heet deel 1+2 en kost slechts 15 euro.

Hoe te bestellen?
Door overboeking van het bedrag op:  NL52 INGB 000 4628797 tnv A.M. Zuidam-Galavazi te Waddinxveen ovv van deel 1 of deel 1+2 en naam van de leerling.
Of door het geven van een envelop met het juiste bedrag met daarop de wens (deel 1 of deel 1+2) met de naam van de leerling.

Margreet zorgt er dan voor dat de dvd’s uitgedeeld worden.

Volgend seizoen

Check hier het nieuwe lesrooster!
Nieuw! We starten het nieuwe seizoen met een workshopserie HipHop 4 Boys op de dinsdagmiddag o.l.v. Chris Burgzorg.
Meld je alvast aan door een e-mail te sturen naar info@tooswaddinxveen.nl, dan ben je zeker van een plek in deze stoere les!

Alle lessen starten weer in de week van maandag 31 augustus 2015.

Na de zomer gaan we weer hard werken aan nieuwe demo’s!

  • Op 12 september doen we mee aan WadCultureel met een aantal dansteams
  • We gaan trainen voor de nieuwe Dance2Demo’s in het voorjaar 2016
  • En……. op zaterdag 25 juni a.s. vieren we ons 95 jarig bestaan met een grootse show! Blok deze datum alvast in je agenda!

Nu allemaal lekker van de zomervakantie genieten!