30 oktober 2017  |  Dans

TOOS danst tijdens de Santa Run Waddinxveen 2017

Op 16 december 2017 organiseert Rotary Club Waddinxveen voor de vijfde keer de Santa Run. Evenals vorig jaar is TOOS gevraagd om tijdens dit evenement dansoptredens te verzorgen. Hieraan doen we natuurlijk graag mee! We zullen weer met een paar groepen van de dans (welke dit zullen zijn, wordt nog nader bekend gemaakt) optredens verzorgen in het Coenecoop College en ook op het Gouweplein zullen we – samen met dansers van Da Danza – een grootse dans neerzetten.

De start van de Santa Run is om 13.30 uur bij het Cultuurhuys De Kroon op het Gouwe Plein. Honderden Kerstmannen en kerstvrouwen leggen een eenvoudig parcours van ruim 3 kilometer af. Sommigen hardlopend, anderen wandelend, een aantal met de hond, of met een kinderwagen, of in een rolstoel. Iedereen draagt hetzelfde rode kerstpak welke zij krijgen na inschrijving.

Dit is een initiatief van Rotary Club Waddinxveen om geld in te zamelen voor meerdere (lokale) goede doelen. De goede doelen zijn vooral organisaties die mensen in staat willen zetten om (weer) ‘mee te doen’ in onze maatschappij. De goede doelen in 2017 zijn: Care for Family, Stichting Palet Welzijn Waddinxveen en gehandicaptensport in Waddinxveen. Zie voor meer informatie over de  ondersteunde goede doelen: www.rotarysantarunwaddinxveen.nl/informatie/goede-doelen/

De Santarun was de afgelopen jaren een groot succes. Maak dit Waddinxveense evenement ook dit jaar weer tot een groot succes en doe mee!

Meedoen kan voor € 9 per persoon en € 7 voor kinderen tot 1.40 meter. Deelnemers krijgen een kerstmanpak. Na een gezamenlijke warming-up die om 13.00 uur begint, is de start om 13.30 uur. Voor alle deelnemers is er een medaille, die aan het einde van de loop zal worden uitgereikt.

Na afloop kun je op het Coenecoop college tot 17.00 uur bijpraten onder het genot van een hapje en drankje en genieten van diverse (muzikale) optredens. Ook is er een kerstmarkt.

In het winkelcentrum zijn rond de Santarun festiviteiten georganiseerd. Die beginnen om 13.00 uur.

Geef je snel op en breng zoveel mogelijk deelnemers mee! Opgeven kan via: www.rotarysantarunwaddinxveen.nl. Daar vind je ook de verkooppunten voor de pakken.