05 mei 2018  |  Dans

TOOS danst helemaal het einde op zaterdag 30 juni

Zo helemaal aan het einde van het seizoen hebben wij nog een moment om onze dansen te laten zien aan het publiek. Het wordt een kleine opstelling, geen grote tribune en geen totaal lege turnzaal. Dus gezellig met een kleine dansvloer, een kleine tribune maar wel swingend!

Wanneer?

Op zaterdag 30 juni 2018 gaat dit plaatsvinden. De meiden mogen om 19.00 uur aanwezig zijn en om 20.00 uur zal onze show beginnen.

In de middag is er een einddansvoorstelling voor alle kinderen van de basisschool, dus zij zullen niet aan deze show meedoen.

Wie doen er dan mee?

De Tieners Modern van de woensdag van Margreet, de tieners van Anoushka 12 tot 15 jaar en de meiden van Anoushka 16 jaar en ouder, Flow, FoKus II, FoKus en de Twirl Teams A en B, de meisjes van groep 78 van Rosanna mogen weer meedoen en de meiden van 678klas1 van de maandag van Margreet ook.                                               

De kaartverkoop

De kaartverkoop is gewoon voor de voorstelling aan de zaal. Er zal geen verschil zijn in kinderkaartjes of volwassenenkaartjes, maar de entree is dan ook bijzonder laag: slechts  € 2,50 voor deze spetterende eindshow!

Wie helpt?

We zoeken natuurlijk nog mensen voor achter de bar, voor het opruimen na de show en voor de kassa. Wie helpt??

We maken er weer een leuk feest van: Helemaal Het Einde!