02 februari 2017  |  Dans

Hulp gevraagd bij TOOS Danst Musical!

De kaartverkoop is al begonnen, want het is ook al bijna 11 februari. Hier en daar zijn er al wat dansen helemaal klaar, maar de meeste dansers en twirlers zijn toch nog hard bezig om alle laatste puntjes op de i ’s te zetten!

Er is weer een tribune gehuurd, licht en geluid ingekocht en gehuurd en mensen voor de bediening hiervan gevraagd. Het wordt mooi … maar we zijn er nog niet.

HULP GEVRAAGD!!!!!

Wat hebben we nog nodig??? Hulp … dus HELP!!! Noodoproep!!

– hulp bij leeghalen turnzaal op vrijdag 10 februari vanaf 21.30 uur (pas 1 aanmelding, dank Hinse)

– hulp bij de opbouw van de tribune op zaterdag tussen 8 en 10 uur (pas 1 aanmelding, dank Ed!)

– hulp bij het opruimen van dit alles op zaterdagavond na show 3 (na 21.30 uur) (pas 2 aanmeldingen, dank Bob en Jacqueline)

Verder zoeken we nog naar iemand die de drie voorstellingen wil filmen en op dvd zou willen zetten. Dan kunnen we ook deze voorstellingen weer aan onze verzameling toevoegen!

Sorry, maar wij met 9 meiden krijgen het echt niet voor elkaar om dit allemaal zelf te moeten doen en omdat we een vereniging zijn, die graag alles met elkaar doet, nogmaals deze oproep:

Kom ons even helpen om er voor alle dansers en twirlers een mooie voorstelling van te maken. We horen graag van jullie!

Stuur een email aan Margreet Zuidam-Galavazi: margreet.galavazi@gmail.com of download hier het aanmeldformulier en lever dit in tijdens de lessen.

Normaliter kunnen we ook rekenen op hulp lvan onze turnheren, maar die hebben dat weekend een wedstrijd, dus zijn echt ergens anders op gefocused!  Toi Toi heren!!