11 januari 2015  |  Dans

TOOS Danst Anders ‘A Night at the Museum’ – Nieuwsflits 2

 

A Night at the Museum …. ofwel het Museum komt tot leven!

Nog maar heel even en dan is het KNALLEN in 3 verschillende TOOS DANST ANDERS shows ‘A Night at the Museum’ op zaterdag 7 februari 2015!

Alle dansgroepen en de twirl meiden, evenals de jazztiek kleuters doen mee aan deze dansvoorstelling in ons eigen dans- en sportcomplex TOOS Plaza.
Er komen 3 verschillende shows, dus kijk goed in welke show je bent ingedeeld. Het thema is deze keer van een film gekozen ‘A Night at the Museum’, waar het hele museum tot leven komt. Dus ook bij ons gaat het museum leven, we zullen van alles voorbij zien komen, van schilderijen en tinnen soldaatjes tot standbeelden die ineens tot leven komen. Maar ook de dingen die gestolen worden of juist heel goed beveiligd, dames die ons rondleiden door het museum en het maken van een tentoonstelling. En dan de diverse musea: het Picasso museum, het Kinderboeken museum en van Speelklok tot Pierement……

Afijn, kom vooral kijken naar de creatieve insteek van al onze docenten en de uitvoering door onze enthousiaste dansers en twirlers!
Tijdens de 3e show wordt ook de TOOS Dance Award uitgereikt aan het dansteam dat in 2014 de meest in het oogspringende prestatie heeft neergezet!
Welk dansteam wint dit jaar de wisseltrofee?

Onderstaand meer informatie over de show, showindeling, kaartverkoop en informatie voor de deelnemers.

Groeps- en showindeling

SHOW 1 –  15.00-16.00 uur:

Twirl teams B en C, jazztiek kleuters (woe/zat), groep 1+2 (vrij en zat), groep 3+4 (ma), groep 5+6(do), kinderselectie, jeugdselectie, FoKus II en FoKus.

SHOW 2 – 18.00-19.00 uur:

Twirl teams B en D, groep 3+4 (vrij), groep 5+6(vrij), groep 7+8+MO1(ma), MO 1-3 (di), kinderselectie, jeugdselectie, FoKus II en FoKus.

SHOW 3 – 20.30-21.30 uur:

Twirl team D, jeugdselectie, groep 7+8 (do), MO 1-3 (do), MO 3-6 (do), MO 4-6 (di), Energy, Dames Dans(do), FoKus II en FoKus.

 

Aanwezig zijn →

Denk er aan dat je op zaterdag 7 februari minimaal één uur van te voren aanwezig bent!

Per show oefenen we de einddans en is er eventueel gelegenheid om de dansopstellingen door te nemen (niet de hele dans, dat duurt te lang!), er is ook tijd nodig voor de schmink.

Let op!!

• Neem geen sieraden/waardevolle spullen mee naar de shows.
• Doe thuis alvast zoveel mogelijk je showkleding aan.
• Niet te veel snoep/etenswaren, je krijgt na afloop iets te drinken en de kantine is ook open.
• Neem een grote tas (met je naam erop) mee, waarin je je kleding doet. Er is nl. beperkte kleedkamerruimte beschikbaar.

Kleding

Elke docent geeft precies per groep aan aan wat je als kleding en attributen mee moet nemen. Bewaar deze informatie goed!

Kaartverkoop

De kaartverkoop start vanaf 23 januari in TOOS Plaza.
De entreekaartjes kosten 5 euro (dit is inclusief een consumptie), je betaalt met name voor de tribune die we huren.

Koop je kaarten op tijd, want op = op!
De Kinderkaarten (t/m 12 jaar) kosten € 4,=.
Volwassenen betalen € 5,= per voorstelling.

Voor volwassenen zijn er ook passe-partouts:
– 2 voorstellingen: € 9,=.
– 3 voorstellingen: € 13,=.

Kaartverkooptijden in TOOS Plaza:
Wie helpt ons met de verkoop? We starten op vrijdag 23 januari!

 

TOOS Crew – hulp nodig achter de schermen!

Om alles op rolletjes te laten reilen en zeilen bij de voorbereidingen en tijdens de shows, hebben we extra handen nodig achter de schermen!
Wil je je (weer) opgeven om ons achter de schermen en tijdens de voorbereiding te helpen? Bijvoorbeeld met de begeleiding van de groepen, schmink, catering, decor, kostuums, op- en afbouwers, creatievelingen, etc.? Alle enthousiaste vrijwilligers en hulpouders zijn meer dan welkom! Heb je een paar uurtjes over om ons te helpen, meld je dan snel aan bij de dans- en twirldocenten of per e-mail via info@tooswaddinxveen.nl. Of print de TDA Museum infobrief nr. 2, vul het inschrijfformulier in en lever dit in bij de dans- of twirldocent.

TIP!

Download: TDA Museum infobrief 2