06 april 2014  |  Dans

TOOS Dansers op Dance2Demo’s

De eerste twee Dance2Demo’s zitten er al weer op! En de volgende drie Dance2Demo’s staan nu voor de deur! Dit seizoen worden er over het hele land verspreid 40 Dance2Demo’s gehouden. Uit alle dansen worden de 25 mooiste, leukste, vertederendste of meest opvallende dansen gekozen voor de Dance2Show in het theater.

 

De TOOS dansteams groep 7-8, de streetdance tieners MO1-3, MO3-6 en MO 1-6 en alle dansselecties rekenen natuurlijk op veel publiek, dus kom ons ook aanmoedigen op 17, 24 en 25 mei!!

23 maart was het de beurt van de dansselecties FoKus I en FoKus II in Bodegraven. Een super gladde vloer was vooral voor de uitvoering van de moderne dansen bijzonder lastig, want deze dansen worden op sokken gedanst! Maar ondanks dat lieten de meiden zich hierdoor niet uit ‘het veld slaan’ en zetten prima de moderne dansen neer. De FoKus meiden hebben daarna ook heerlijk staan knallen tijdens hun twee streetdance dansen!

De groepen 7-8 van de maandag en vrijdag, de jeugdselectie en KidzMove hebben zaterdag 1 maart al hun eerste dansen voor het grote publiek laten zien en met succes!
O.l.v. de dansdocenten Ilse, Maaike, Margreet en Rosanna gaven de meiden weer een prima show weg. Er zat heel veel publiek op de tribunes, die luid van zich lieten horen als de TOOS dansteams hun coole moves lieten zien! Top gedaan allemaal. Heerlijk hè, om zo snel na TOOS Danst Anders wéér in de schijnwerpers op te mogen treden!

Klik gauw door voor een leuke filmimpressie die Maaike Maaijen heeft gemaakt op 1 maart :

De jeugdselectie met hun dans ‘Turnen’!
KidzMove met hun dans ‘Klaar voor de Start!’

Dance2Demo schema:

Vervoer
We hebben natuurlijk vervoer nodig, want zonder ouders die rijden, komen we niet ver ;-)
Geef u z.s.m. op bij de leiding als u op de heen- en/of terugweg kunt rijden!

Tips voor het publiek
Kom op tijd, want er kunnen geen kaarten gereserveerd worden. De kaartverkoop is uitsluitend aan de kassa van de sporthal en OP = OP!

Prijzen entreekaartjes
Kinderen t/m 12 jaar: € 3,=
65+ pashouders: € 3,=
Vanaf 13 jaar en ouder € 5,=