04 december 2016  |  Dans

TOOS danst bij de SantaRun op zaterdag 17 december

Op zaterdag 17 december zal door de Rotary weer de SantaRun in Waddinxveen georganiseerd worden. En voor de tweede keer mogen een paar groepen van TOOS meedoen bij de evenementen daar omheen.

Vóór het startsein op het Gouweplein zullen enkele groepen een optreden laten zien en ook bij de finish van de Run, in het Coenecoop College, zullen drie optredens te zien zijn van TOOS dansers.

In het Coenecoop College – waar diverse stands zullen staan met leuke, mooie, lekkere en bijzondere zaken, zullen meiden van zowel Da Danza als TOOS KidzMove en Jeugdselectie optredens laten zien in kleding van Shoeby. Deze meiden zijn al in de zaak aan de Kanaalstraat geweest om hun kleding te passen. Dus niet alleen een dansoptreden, maar ook een heuse modeshow!

Verder zal de best geklede SantaRunner een prijs mogen ontvangen en zal er een loterij zijn. Reden genoeg om even te komen kijken! Of wil je mee rennen met alle andere Kerstmannen en -vrouwen? Kijk dan op de website van de SantaRun en bestel een pak!!