19 september 2012  |  Verenigingsinfo

TOOS begint promotiecampagne

Deze week is de waddinxveense Jazzdans- en Turnvereniging TOOS met een promotiecampagne begonnen. TOOS is een grote sportvereniging met ruim 800 leden die al bij heel veel mensen in Waddinxveen en omgeving bekend is, maar toch werd bij TOOS gemerkt dat nog heel veel Waddinxveners nog niet de 91-jarige vereniging kennen.
TOOS heeft dit seizoen tot doel 900 sportbeoefenaars als lid te krijgen.
TOOS staat niet alleen voor Jazzdans en Turnen maar ook voor Gymnastiek-, Aerobic-, Spring, Pilates, Acro- en Trim¬lessen.

Met het nieuwe seizoen wil TOOS daarom het waddinxveense publiek kennis laten maken met TOOS en uitleg geven over het lesaanbod voor jong en oud.
In heel Waddinxveen en Boskoop worden circa 9.500 folders huis aan huis bezorgd en TOOS houdt aan het begin van dit seizoen in de lessen “open huis”. In de folder wordt een korte uitleg gegeven over de diverse soorten lessen bij TOOS en wat de mogelijkheden zijn qua tijd en zaal. De folders worden uitgedeeld door de vele vrijwilligers van TOOS.

Bekijk de flyer

TOOS is een actieve sportvereniging voor alle leeftijden, de jongste leden zijn 1 jaar en de oudste actieve leden rond de 70 jaar. Gekozen kan er worden uit een van de circa 75 lesuren die er worden gegeven. Zo biedt TOOS; Gymnastiek / Turnen en Springen voor jongens/meis¬jes/da¬mes en heren. Trimmen en bewegen op muziek voor dames en heren. Aerobic voor dames en heren, (Freestyle) Jazz, Pilates en Streetdance voor meisjes, dames en ook heren. 
En voor de allerkleinsten onder ons is er Ouder- en Peutergym (1-3 jaar), Jazztiek (4-6 jaar), Baltiek (5-12 jaar) , Kleutergymnastiek (4-6 jaar), Peuterdans (2-3 jaar en Kleuterdans (4-6 jaar).

In het nieuwe seizoen, wordt een nieuw lesrooster aangehouden. Nieuw in het lesrooster van TOOS zijn:
– een introductiecursus Twirlen voor meisjes vanaf 5 jaar.
– Jazzdans voor meisjes van groep 3-4 vd basisschool.
– Peuterdans voor peuters van 2-4 jaar.
– Hip Hop voor jongens vanaf 11 jaar.
– Streetdance voor tieners voor klas 1-6 voortgezet onderwijs.
– Pilates voor dames en heren.
– Body & Mind voor volwassenen overdag.
– Powert Yoga voor dames en heren.
– Trampoline Springen voor meiden en jongens van de bassisschool.

Er wordt dit seizoen alleen les gegeven in het eigen “home van TOOS “TOOS Plaza” aan de Staringlaan 18 in de Vondelwijk. TOOS streeft er naar dat alle lessen onder leiding staan van gekwalificeerde docenten.

Wie vragen heeft over een van de lessen bij TOOS of de folder met uitgebreid lesrooster niet heeft ontvangen, kan bellen met (0182–613839 / 640277) of kijken op de web-site van TOOS: www.tooswaddinxveen.nl.