23 oktober 2012  |  Twirlen

Succesvolle afsluiting introductiecursus Twirlen

Op vrijdag 7 september 2012 startte bij TOOS  een nieuwe groep meiden met de introductiecursus Twirlen. Deze cursus is gericht op het introduceren van twirlen in zes lessen. Voor de cursus hadden zich 11 meiden aangemeld in de leeftijd van 7 tot 15 jaar. Gedurende de cursus hebben zij kennis gemaakt met verschillende twirltechnieken, dans, lenigheid, expressie en flexibiliteit.  Al deze elementen werden gecombineerd in een routine die ze tevens in de zes lessen hebben aangeleerd.

Op 12 oktober jl. hebben we de introductiecursus op een feestelijk manier afgesloten door een uitvoering te geven  in TOOS Plaza. Tijdens deze uitvoering hebben alle teams en solisten van Illusion hun kunnen laten zien om te demonstreren hoe veelzijdig de sport is.
Tevens was het de beurt aan de meiden van introductiecursus om ook tijdens de uitvoering voor alle ouders hun nieuw geleerde technieken te showen en uiteindelijk hun routine op te voeren. Dit deden zij op een zeer enthousiaste manier, met de volle overtuiging van een echte twirler.
Als afsluiting van de uitvoering hebben de meiden nog een oorkonde en bloemen in ontvangst mogen nemen.

De introductiecursus was een succesvolle en geslaagde cursus, waardoor Illusion nu vijf nieuwe leden mag verwelkomen. Zij zullen op vrijdag 26 oktober starten met de basiscursus Twirlen, waar zij hun technieken zullen gaan uitbreiden. Vervolgens zullen ze bij genoeg kennis en kunnen doorstromen naar één van de teams.

Ook geïnteresseerd in Twirlen of de basiscursus? Iedereen is van harte welkom om twee lessen gratis deel te nemen.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl