02 april 2012  |  Turn Team Heren

Succesvol turnweekend in Waddinxveen

Zaterdag 31 maart en zondag 1 april werd in Sporthal De Dreef in Waddinxveen de tweede kwartfinale van het NK turnen voor heren georganiseerd. Met veel complimenten over de strakke organisatie en een 100% score voor de TOOS turners die doorstromen naar de halve finales, was dit voor jazzdans- en turnvereniging TOOS een zeer succesvol weekend.

Bij deze kwartfinales lagen per categorie 28 startbewijzen klaar voor de halve finales. Van het ETEC TOOS Turn Team hadden al dertien heren zich geplaatst voor deze halve finales, tijdens de eerste kwartfinale in Den Bosch. Dit weekend kwamen nog drie TOOS turners in actie.

Farenty van Staveren en Boaz Floor kwamen uit in categorie Junior II – 6, 3e divisie. Beide heren presteerden goed, maar kwamen net iets te kort in het gevecht om de podiumplaatsen. Boaz eindigde als negende en Farenty werd zesde. Beide heren stromen door naar de halve finales.

Roeland Sleijpen was voor het ETEC TOOS Turn Team actief in categorie Pupil 8, 2e divisie. Hij turnde een zeer goede wedstrijd en kwam in een sterk deelnemersveld uit op een zeer mooie elfde plaats, waarmee ook hij naar de halve finales mag.

De organisatie van dit wedstrijdweekend was in handen van vele vrijwilligers van jazzdans- en turnvereniging TOOS uit Waddinxveen. Inmiddels was dit alweer het vierde jaar dat het turncircus neerstreek in Waddinxveen. Naast de sportieve successen had TOOS het ook organisatorisch weer goed voor elkaar, en ontving hiervoor ook vele complimenten.