01 oktober 2013  |  Twirlen

Succes voor twirlafdeling Illusion.

Zaterdag 28 september vond voor twirlafdeling Illusion de eerste wedstrijd van het najaar plaats in Hoogvliet.

Tijdens deze dag in Hoogvliet deden wederom alle solisten, duo’s en teams van Illusion mee. Het beloofde een drukke dag te worden, maar al gauw werd duidelijk ook een geslaagde dag. Iedereen liet spetterende en zeer goede optredens zien, wat uiteindelijk resulteerde in prachtige uitslagen.

Op het onderdeel 1 baton preteen beginner wist Tessa Grootendorst een 2e plaats te behalen en Isabel Floor een 1e plaats. Isabel behaalde daarbij zelfs genoeg punten voor eerste keer plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK Twirlen. Bij nog een keer deze punten, is zij verzekerd van deelname aan de voorrondes.

Op het onderdeel Duo Twirling ook veel succes door de duo’s Petra en Hanneke en Lina en Dana met beiden een derde plaats in hun categorieën juvenille en preteen beginner. Met het onderdeel Super X-Strut junior beginner behaalde Djarah Kleiweg een mooie 1e plaats en Maaike Luijendijk een 3e plaats in de senior intermediate klasse. Demi van Es deed mee met Kids Twirl en behaalde een schitterende tweede plaats.

Bij de Rhythmic Twirl preteen beginner behaalde Irine Kleiweg een 2e plaats en Dione van der Greft een 4e plaats. Dione wist daarbij iedereen te verassen met voor de tweede keer genoeg punten, voor een definitieve plaatsing voor de voorrondes van het NK Twirlen. In het onderdeel Junior Beginner behaalde Anne-Fleur Fioole een welverdiende 2e plaats en bij de Senioren behaalde ook Maaike Luijendijk een 2e plaats.

De dag werd afgesloten met beide teams van Illusion, die hiermee allebei een 2e plaats behaalden.

Voor meer informatie: www.twirlafdelingillusion.nl