15 september 2015  |  Geen categorie

Start promotiecampagne

Ons doel: 900 leden!

In september starten we een promotiecampagne. Alhoewel we een grote sportvereniging zijn met ongeveer 800 leden die al bij heel veel mensen in Waddinxveen en omgeving bekend is, hebben we gemerkt dat nog heel veel Waddinxveners onze 94-jarige vereniging niet kennen.

Ons doel is dit seizoen 900 sportbeoefenaars als lid te krijgen. TOOS staat niet alleen voor Dans en Turnen maar ook voor Gymnastiek-, Aerobic-, Spring-, Pilates-, Acro- en Trim­lessen. In het nieuwe seizoen willen we daarom het Waddinxveense publiek kennis laten maken met TOOS en uitleg geven over het lesaanbod voor jong en oud.

Verspreiden folders

In heel Waddinxveen en Boskoop worden circa 10.000 folders huis aan huis bezorgd en we houden aan het begin van dit seizoen in de lessen “open huis”. In de folder wordt een korte uitleg gegeven over de diverse soorten lessen bij TOOS en wat de mogelijkheden zijn qua tijd en zaal. De folders worden uitgedeeld door de vele vrijwilligers van TOOS.

Lesaanbod, Lesrooster en locatie

We zijn een actieve sportvereniging voor alle leeftijden. De jongste leden zijn 1 jaar en de oudste actieve leden rond de 70 jaar. Er kan gekozen worden uit één van de circa 75 lesuren.  Zo bieden we: Gymnastiek / Turnen en Springen voor jongens/meis­jes/da­mes en heren. Trimmen en bewegen op muziek voor dames en heren. Aerobic voor dames en heren, (Freestyle) Jazz, Pilates en Streetdance voor meisjes, dames en ook heren. En voor de allerkleinsten onder ons is er Ouder- en Peutergym (1-3 jaar), Jazztiek (4-6 jaar), Baltiek (5-12 jaar) , Kleu­tergymnastiek (4-6 jaar), Peuterdans (2-3 jaar en Kleuterdans (4-6 jaar).

Klik hier voor het lesrooster van dit seizoen.

Er wordt dit seizoen alleen les gegeven in ons eigen “home”: “TOOS Plaza” aan de Staringlaan 18 in de Vondelwijk. Dit complex bestaat uit een Danszaal, een Sportzaal, een Turnzaal en natuurlijk ook een kantine.

TOOS streeft er naar dat alle lessen onder leiding staan van gekwalificeerde docenten.

Wie vragen heeft over één van de lessen of de folder met uitgebreid lesrooster niet heeft ontvangen, kan bellen met (0182–613839 / 640277) of kijken op deze website.