04 december 2016  |  Twirlen

Solisten Illusion stralen op selectiewedstrijd NK

Vorige week zaterdag mochten twee solisten van Illusion , twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, deelnemen aan de selectiewedstrijden voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Irine Kleiweg had zich geplaatst voor het onderdeel Dancetwirl in de klasse Junior Beginner en Anne-Fleur Fioole op hetzelfde onderdeel in de klasse Senuior Beginner.

Het was een spannende dag met veel concurrentie, met (meer dan) 40 solisten per klasse. Beide solisten hebben alles gegeven en zetten een sterke routine neer voor het tweetal juryleden. Anne-Fleur Fioole behaalde hierbij een 43e plek en Irine Kleiweg een 34e plek.

De top 15 van de selectiewedstrijden stroomt door naar de Nederlandse Kampioenschappen aanstaande zaterdag en zondag in Almere. Anne-Fleur en Irine zullen hierbij ook aanwezig zijn met Team A van Illusion, die zich geplaatst heeft in de klasse Senior Large Team. Naast het large team van Illusion zullen ook 3 solisten deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Isabel Floor en Dione van der Greft op het onderdeel Duo twirling en Maaike Luijendijk op het onderdeel Super-x-strut.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!