26 november 2014  |  TOOS Evenementen Team

Sinterklaasfeest bij TOOS

Zaterdag 22 november was het weer één groot feest in Toos Plaza. De kinderen van groep 1 t/m 4 zongen ook dit jaar weer hard genoeg! Zo zorgden ze ervoor dat de Sint ook dit jaar weer naar TOOS kwam samen met maar liefst vijf pieten.

Toen de Sint aankwam kon het Sinterklaasfeest pas echt beginnen. Er was een spannende pietenbaan, er werden spelletjes gespeeld, geknutseld en een pietendansje aangeleerd. Maar niet te vergeten, alle kinderen hadden ook de eer om nog even op bezoek te gaan bij de Sint en al hun brandende vragen te stellen of mooie kleurplaten weg te geven.

De middag werd afgesloten door met zijn allen aan de Sint de pietendans te showen. Daarna kwam er toch echt een einde aan en werd er weer afscheid genomen van Sint en zijn pieten onder luid gezang. Dat zorgde ervoor dat uiteindelijk alle kinderen hun schoentje mochten zetten! Wat een feest, wat een feest!

Bedankt Sint en alle leuke pieten dat jullie weer langs onze sporthal wilde komen! En ook hartelijk dank aan de hulpouders die er voor zorgden dat alle kinderen een topdag hadden.

Ik zeg Toos gaat er volgend jaar voor zorgen dat we net zo lief zijn geweest en Sinterklaas, samen met zijn pietjes, weer een bezoekje komt brengen!

Hier nog de leukste foto’s: